MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tal Høvding

#SA-FE01-16
Værd at vide
spilletidOp til 30 minutter
alder6 +
sprogDansk - Engelsk
antal spillere3
99,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I dette spil er I alle indianere og I har alle én fjer på hovedet. Kan du gætte værdien af alle fjer tilsammen kan du vinde.Tal Høvding

 

I Tal Høvding leger man at man er indianer. Derfor får man en sjov bandana på hovedet. Man kan sætte fjer dette pandebånd. På alle fjer står der skrevet en værdi. Denne kan være enten positiv eller negativ. Det betyder at den enten skal lægges til værdien af de andre fjer eller trækkes fra.
 
Når spillet starter, får alle én fjer i deres pandebånd. Det handler nu om at gætte den totale værdi af alle de fjer, der sidder i pandebåndet på alle spillere. Men du kender ikke værdien på den fjer, der sidder i dit eget pandebånd. Derfor bliver du nødt til at bluffe dig en smule til sejren.
 
Spillet kan spilles af 3-6 spillere. Det tager typisk 30 minutter at spille Tal Høvding, men man kan spille ligeså mange omgange, som man ønsker.

 

Kan tilpasset flere aldersgrupper

Man kan tilpasse spillet til forskellige aldre. Det betyder at man kan vælge kun at bruge fjer med positive værdier til børn fra 6-8 år. Man kan bruge både positive og negative værdier til børn fra 8-10 år. Og fra 10 år og derover kan man bruge alle de fjer, der er med i spillet. Det handler om at spillet skal være sjovt og muligt at spille for alle børn og derfor kan man sikre at deltagerne får mest muligt ud af det.
 

Spillet indeholder

 • 30 fjer af pap
 • 20 mønter af pap
 • 6 bandanaer af stof
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation