MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tapple

#MA-708
Værd at vide
anbefalet alder8+
antal spillere2 - 8
spilletid20 min.
sprogDansk
149,00 DKK
Spar 40%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Tapple er simpelt men sjovt. Det gælder om at finde ord til kategorier, med et start bogstav, som de andre ikke har brugte endnu.Tapple - et sjovt ordspil

Tapple er simpelt men sjovt. Det gælder om at finde ord til kategorier, med et start bogstav som de andre ikke har brugte endnu.

Sådan spilles Tapple

En spiller trækker et kort, med en kategori, for eksempel pizzatoppings. Derefter trykker han på den røde knap i midten, nu har han 10 sekunder til at sige et ord som er en pizzatopping og trykke startbogstavet, for ordet, ned på spillet og derefter trykker på den røde kanp. Når han det, inden at spillet siger tiden er gået, er det næste spillers tur. Den nye spiller skal nævne endnu en pizzatopping, trykke bogstavet ned og trykke på den røde knap. Er der en der ikke når det, er personen ude for runden. Den der er sidst tilbage vinder runden, og tager kortet, som bevis. Her er twistet på spillet, du må ikke sige et ord, hvis forbogstav allerede er brugt. Skulle det ske at en runde ender med at alle bogstaver er brugt, starter dem der stadig er med i runden, en ny runde, hvor de hvergang skal sige to ord, i stedet for et.

Se hvordan Tapple spilles her


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation