MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tapple

#MA-708
Værd at vide
sprogEngelsk
alder8+
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 40%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Tapple er simpelt men sjovt. Det gælder om at finde ord til kategorier, med et start bogstav, som de andre ikke har brugte endnu.Tapple - et sjovt ordspil

Tapple er simpelt men sjovt. Det gælder om at finde ord til kategorier, med et start bogstav som de andre ikke har brugte endnu.

Sådan spilles Tapple

En spiller trækker et kort, med en kategori, for eksempel pizzatoppings. Derefter trykker han på den røde knap i midten, nu har han 10 sekunder til at sige et ord som er en pizzatopping og trykke startbogstavet, for ordet, ned på spillet og derefter trykker på den røde kanp. Når han det, inden at spillet siger tiden er gået, er det næste spillers tur. Den nye spiller skal nævne endnu en pizzatopping, trykke bogstavet ned og trykke på den røde knap. Er der en der ikke når det, er personen ude for runden. Den der er sidst tilbage vinder runden, og tager kortet, som bevis. Her er twistet på spillet, du må ikke sige et ord, hvis forbogstav allerede er brugt. Skulle det ske at en runde ender med at alle bogstaver er brugt, starter dem der stadig er med i runden, en ny runde, hvor de hvergang skal sige to ord, i stedet for et.

Se hvordan Tapple spilles her


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation