MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Terraforming Mars - Engelsk

#SB-FRY6580
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
399,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.På lager

Terraforming Mars er spillet, hvor Mars skal gøres beboelig ved at opnå det krævede temperatur-, oxygen- og havdækkeniveau. For at gøre dette hjælpes virksomheder ad med at lave teknologi, infrastruktur og meget mere. Men disse virksomheder konkurrerer mod hinanden om at vinde successen.
Terraforming Mars - Mod det ukendte

Terraforming Mars handler om at udvikle og transformere planeten Mars, så den bliver beboelig for jordboere. I dette spil samarbejder virksomheder om at gøre Mars beboelig i forhold til en åndbar atmosfære, passende temperaturer, teknologi og vandressourcer. Selvom virksomhederne samarbejder om dette handler det dog om at få flest point for jeres forskellige bidrag.

Hvordan spilles Terraforming Mars

Spillet foregår ved at du kan spille projektkort, producere, bygge byer og grønne områder rundt omkring på Mars-spillepladen. Disse projektkort kan man købe sig til. Nogle af disse kort er afhængige af den rette temperatur eller lignende for at kunne spilles. Der findes mange forskellige projektkort, så der konstant kan gøres noget nyt for at transformere Mars. Der findes 3 globale parametre som er temperaturen, oxygenniveauet og havdækket. Når disse er opnået er transformeringsprocessen succesfuld. Den spiller, der igennem spillet har fået flest point har vundet. Alle fra 12 år og derover kan spille Terraforming Mars. Man kan spille dette spil alene, hvilket gør det muligt at øve sig og gøre sig mere bekendt med spillets regler. Men man kan selvfølgelig også spille dette spil med andre, da det passer til 1-5 spillere. De mange elementer og dele af spillet gør at et spil kan tage op til 2 timer at spille.

Se også Dice Towers gennemgang af Terraforming Mars:

 

Terraforming Mars indholder:

 • Spillerkort
 • Brikker (plastik)
 • Fliser
 • Spilleplade

Se også de 2 udvidelser Hellas & Elysium og Venus Next


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation