MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket To Ride: Heart of Africa - Map Collection #3

#ENI-DOW720117
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
199,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.På lager

I denne udvidelse, Ticket To Ride Heart of Africa bygger du ruter gennem bestemte terræner. Disse terræner kan give dig ekstra point, hvis du har et terrænkort, der matcher. Så overvej grundigt, hvilken strategi, der skal bruges for at opnå flere bedre ruter og flere point end dine modspillere.

Husk at du skal have et Ticket To Ride grundspil for at kunne spille denne udvidelse.

Ticket to Ride Africa

I Ticket To Ride Heart of Africa skal du, ligesom i de andre spil i Ticket To Ride serien, etablere ruter på strækninger, som er foreskrevet på rutekort. Du har en bunke ruter på hånden, som er lige præcis de strækninger, du skal forsøge at bygge togruter imellem. Hver gang det bliver din tur kan du enten trække kort op, så du har flere ressourcer i forhold til de ruter du skal kunne bygge. Eller du kan bruge de togkort, som du har på hånden til at bygge en rute. Du kan kun bygge en strækkning, når du har alle de nødvendige kort. Man kan derfor ikke sætte sig på en del af en strækning.

Indtag nyt terræn

I udvidelsen Heart of Africa lærer du nogle nye terræner at kende. De nye terrænkort er således ørken- og savannekort, jungle- og skovkort samt bjerg- og klippestenskort. Det kan give god mening at bygge en rute der, hvor man har det terrænkort, der passer til terrænet. I det tilfælde får du nemlig dobbelt op på point for den gældende strækning.   Heart of Africa udvidelsen kan spilles af 2-5 spillere fra 8 år og derover. Det tager fra ½-1 time at gennemføre et spil. Husk at denne udvidelse kun kan spilles, hvis du spiller den i kombination med et Ticket To Ride grundspil, for eksempel Ticket to Ride Europe.  

Spillet indeholder:

 • Spilleplade med det afrikanske kontinent
 • Nye terrænkort
 • Danske spilleregler

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Mere fra Ticket to Ride serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation