MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket to ride Europe

#ENI-DOW7202S
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
329,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.På lager

Ticket To ride er et rigtig godt brætspil, som er rigtig sjovt at spille. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at man skal bygge jernbanestrækninger mellem byer, og på den måde få mulighed for at rejser mellem disse to destinationer.Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europebygger på originalspillet Ticket to Ride fra USA. Den oprindelige udgave af spillet er lidt simplere end Europe-udgaven. I Den originale version er det USA som er kortet, og man bygger toglinjer mellem de amerikanske byer og stater.

Ticket to Ride kort fortalt

Se denne korte introduktion til spillet fra Papskubber: 

Nye features i Ticket to Ride Europe udgaven.

I Europe udgaven af Ticket to Ride er der tilføjet nogle ekstra elementer. Bl.a kan man komme ud for at der er skal bruges nogle tog-kort for at kunne bygge en strækning, og der er også chance for, at man skal bruge ekstra kort til at bygge, for eksempel ved en tunnel. Når man skal bygge på en strækning med tunnel, så skal man trække tre kort, og hvis et af disse matcher den farve man bygger i, så skal man for hvert af disse matchende kort lægge bruge et ekstra kort til at bygge sin jernbanestrækning. Man tager nogle missions-kort, som afgør hvor man skal bygge sine togskinner, og så gælder det ellers om at fuldføre så mange missioner som muligt.

Togbaner og lidt geografiundervisning

Det hjælper efterhånden lidt på geografien, da man får lært en hel del bynavne og lande gennem Ticket to Ride. Det er en god og sjov måde at få læring ind på, og det er også lidt strategisk planlægning som man vil lære ved at spille spillet. Man skal dog lige vide at spillepladens Europa-kort ikke er målfast, dvs. afstande og placeringer af byer er ændret lidt, for at få spillet til at fungere bedst muligt. Det er dog stadig muligt at få styr på nogle af de store byer, og dermed kommer der et undervisende element med ind i spillet, helt uden at man bemærker der.

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade med kort over Europa
 • 240 togvogne i plast
 • 15 togstationer i plast
 • 110 togvognskort
 • 46 rutekort
 • 5 pointmarkører i træ
 • 1 sæt danske regler

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation