MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket to Ride Germany

#ENI-DOW720015
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
339,00 DKK
Spar 15%  ift. Vejl. Pris.På lager

Er du klar til at udforske Tysklands jernbaner i denne selvstændige version i Ticket To Ride serien? Med nye fede mechanics, der skilder sig ud fra de andre, får man en virkelig fed og spændende oplevelse, man ikke har prøvet før. Det rette spil for hele familien, med nemme regler og god kompleksitet kan alle være med, men på samme tid være udfordret.
Ticket To Ride Germany -

Ticket To Ride, populære for deres fantastiske brætspil er nu ude med endnu en fed ny version, Ticket To Ride Germany. Er du klar til at udforske Tysklands jernbaner i denne selvstændige version i Ticket To Ride serien? Med nye fede mechanics, der skilder sig ud fra de andre, får man en virkelig fed og spændende oplevelse, man ikke har prøvet før. På samme tid indeholder titlen dog også mange kendte træk fra de tidligere spil. Et fantastisk sammenspil mellem nyt og gammelt. Det rette spil for hele familien, med nemme regler og god kompleksitet kan alle være med, men på samme tid være udfordret. Perfekt for de yngre til at udvikle deres strategiske sans og på samme tid have det sjovt og hyggeligt. Fremragende familiespil for alle!

Hvordan spilles Ticket To Ride Germany

I ticket to Ride Germany prøver dig og dine medspillere at forbinde byer i Tyskland med toge. Dette gør i ved at samle kort ind, der matcher farvene på ruten i gerne vil bygge. Når i har nok af den rette farve kort kan i bygge ruten på jeres tur. Når i bygger en rute, får i et vist antal sejrspoint alt efter hvor lang ruten er, der skal bruges til at beslutte en vinder. Når I bygger en rute får i også lov til at tage en Meeple, fra hver af byerne ruten forbinder. Meeples vil i slutningen af spillet give flest point til dem, der har samlet flest igennem spillet. Udover det er der også en måde mere at samle point på. Dine Destination kort som trækkes i starten af spillet viser 2 byer. Hvis du kan bygge en rute der sammenlagt forbinder de 2 byer, får du en masse point (alt efter hvor lang den er), men hvis ikke du kan, mister du det samme antal point istedet. Hvis du er den bedste til at klare de her missioner får du også en ekstra 15 point for besværet. Spillet stopper når en spiller kun har 2 toge tilbage. Alle tager en tur mere (også spilleren med 2 tog) hvorefter spillet er helt færdig.

Praktisk

 • Spilles med 2-5 spillere
 • Bedst for 8+ år
 • 30-60 minuters spilletid

Et Ticket To Ride Germany spil indholder

 • 1 Spillebræt i form af Tyskland
 • 225 Farvede tog vogne
 • 110 Tog vogne kort
 • 89 Destination billet kort
 • 1 Bonus kort
 • 60 Passenger Meeples
 • 1 Stof pose
 • 5 Tudser til resultater
 • 1 Regelbog

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok

SE HELE VORES UDVALG AF TICKET TO RIDE HER.

Se Dice Towers gennemgang af Ticket to Ride Germany


Mere fra Ticket to Ride serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation