MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5

#ENI-DOW720123
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk - Engelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKK
Spar 22%  ift. Vejl. Pris.På lager

Denne udvidelse af Ticket to Ride omfatter United Kingdom og Pennsylvania-kortet. det er den femte udvidelse til det populære brætspil.
Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5

Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania er den femte udvidelse til det poulærer brætspil Ticket to Ride. Placer de første skinner på dette spændende togeventyr der startede i United Kingdom. Lær at mestre dampkraften for at bygge tog der kan kører hurtigere og længere, udvikl dine teknologier og nå ud til de fjerne egne af Skotland og Irland før dine modstandere. United Kingdom introducere teknologi til Ticket to Ride. I starten af spillet kan spillerne kun bygge et og to tog ruter og de kan kun bygge i England. ved at joker kortene, kan spillerne få evnen til at bygge ruter der er tre toge eller længere, og de kan tilmed blive i stand til at bygge færger over vandet og bygge tog ruter i Skotland, Wales og Irland. Spillerne kan også købe bonus kort der giver dem mulighed for at score extra points ved klare forskellige opgaver under spillet. Pennsylvania introducere en aktie mekanisme til grundspillet. hver gang en spiller fuldføre en rute, kan de gøre krav på en andel på et af de firmaer der er vist ved siden af ruten. ved slutningen af spillet, får den spiller der har flest andele i et firma points som belønning. Spillet indeholder og Pennsylvania kortet, en stat fuld af jernbane historik, investere i de mest succesfulde firmaer for at udvikle dine egne jernbaner, men lad ikke dine modstander overbyde dig, da du ellers mister din investering.

Om udvidelsen

Udvidelsen indeholder et dobbeltsidet spilbræt der har United Kingdom på den ene side og Pensylvania på den anden Til at spille denne udvidelse skal du bruge Ticket to Ride USA eller Ticket to Ride Europa

Spillet indeholder:

 • Spilplade af United Kingdom og Pennsylvania
 • Nye tog kort
 • Nye tech kort
 • Nye aktieandels kort
 • Billeter og Regler for hvert kort

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Mere fra Ticket to Ride serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation