MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-29%

Twilight Struggle

#ENI-GMT0510
Værd at vide
antal spillere2
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
449,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Et af de mest populære strategispil de seneste 10 år. Kæmp i den kolde krig, og undgå for alt i verden atomkrig. Spillet er på engelsk.Twilight Struggle er et lille mesterværk i spildesign, og er af de mest populære strategispil inden for de seneste 10 år. Spillet handler om den kolde krig, kontrol, dominans og verdensdele. Spillerne skal samle sejrs point, og når en af spillerne når 20 point er spillet slut. Spillet kan umiddelbart virke lidt kompliceret, og regelbogen på hele 28 sider kan virke meget overvælden. Men når man først har lært de grundlæggende mekanikker i spillet, er det ikke svært.

Hvordan spilles spillet?

Twilight Struggle består af 10 ture, og i hver tur skiftes spillerne til at spille med de kort de har på hånden. Som spillet går sin gang, kommer der nye kort til, og spillerne må spille flere af i en tur. Som tidligere nævnt kan spillet afsluttes når en spiller når 20 point. Men faktisk slutter det automatisk efter 10 runde, og den som har flest sejr point har vundet. Der er dog nogle muligheder for at vinde spillet før den tiende runde:

 • Udløser du en atomkrig, så taber du.
 • Opnåelse af 20 sejrs point, opnår øjebliklig sejr
 • Kontrol af hele Europa.

Twilight Struggle er intenst og spændende hele vejen igennem, og et af de mere strategiske spil inden for kategorien strategispil. Spillet bølger frem og tilbage hele spillet igennem, og Twilight Struggle bliver aldrig kedeligt. Du kan spillet det igen og igen, da ingen spil rigtig ligner hinanden, da alt afhænger af hvilke kort kan får på hånde, og hvilken strategi man vælger ud fra det. Dette er deluxe udgaven som er udgivet i 2015, og spillet er på engelsk, og der er ingen der har oversat det til dansk endnu.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation