MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-9%

Ultimate Werewolf

#SB-PEG17800E
Værd at vide
antal spillere5 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
155,00 DKK
Spar 9%  ift. Vejl. Pris.På lager

I Ultimate Werewolf smides du ind en landsby, hvor indbyggerne og vareulvene kæmper indædt imod hinanden.ULTIMATE WEREWOLF

Ultimate Werewolf er det ultimative selskabsspil for rigtig mange spillere - ja helt op til 68 faktisk.

Spillet starter med, at ordstyreren uddeler rollekort til alle spillerene. På dette kort står der hvilken rolle, du har fået samt en kort beskrivelse af hvilke egenskaber, du besidder. Der er som udgangspunkt to hold - de gode og de onde. Alle undtagen varulvene er på de godes side, og det gælder for dem om at få dræbt alle varulvene. Modsat gælder det for varulvene om at få dræbt alle de gode.

Når alle roller er fordelt, bliver det nat, og hele byen falder til ro. Men i løbet af natten vågner de forskellige roller på skift - bl.a. heksen, seeren og varulvene! Hver nat vil alle disse roller vågne, og her kan de bruge deres særlige evner for at hjælpe byen med at fange varulvene. Selvfølgelig med undtagelse af varulvene som hver nat udvælger et bytte, der ikke vil overleve natten igennem.

Når det bliver morgen, er det tid til at forhandle. Alle må tale for deres sag, og fortælle hvis de mistænker nogen for at være en varulv, og dermed gerne vil have dem dømt til døden! Når alle de dømte har haft tid til at holde en kort forsvarstale, skal der fældes en dom. Dette sker ved afstemning, og den der får flest stemmer, får nu tre sidste ord og er derefter ude af spillet.
Når man dør, må man naturligvis ikke sige noget eller forstyre spillets gang.

I sidste ende er det dem, der sidder tilbage, der har vundet spillet. Bliver det mon varulvene eller landsbyboerne der løber med sejren?

SPILLET INDEHOLDER:

 • 76 rollekort
 • 3 blanke kort
 • 1 ordstyrerkort
 • 1 notesblok
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation