MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Unlock 3 - Secret Adventures

#ENI-AMDUNLOCK03
Værd at vide
anbefalet alder10+
antal spillere2 - 6
spilletid60 min.
sprogEngelsk
213,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Unlock 3 - Secret Adventures er 3 helt nye hemmeligheder der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne finder en løsning.Unlock 3 – et Samarbejds kortspil inspireret af Escape Rooms

Unlock 3 - Secret Adventures bruger et simpelt system, der gør at du søger scener igennem, kombinere objekter og løse gåder. I Unlock 3 tager du ud på hemmelige eventyr, mens du sidder i trygheden omkring dit spisebord, kun ved hjælp af kort og en gratis telefon app, der kan give spor, tjekke koder og holde øje med tiden og meget mere.

A Noside Story

En tyk røg kryber gennem luften. Kunne det måske være et nyt af Nosides beskidte tricks? Stop ham før det er forsent! Professor Noside vender tilbage, og det er op til dig at finde ud af hvad han plotter at ødelægge denne gang.

Tombstone Express

Alle ombord! Toget som du er hyret til at være sikker på når sin destination, bærer på en pakke. Du har en følelse af at denne tur ikke bliver nem. Løs gåden og hjælp konduktøren, med at få sin last hjem før tiden render ud.

The adventures of Oz

Genopdag verdenen fra landet af Oz, med Dorothy og venner. Rejs langs den gule flise vej, besøg troldmanden og udfordre den onde heks fra vest. Hjælp Dorothy og en hendes venner gennem en historie drevet af gåder og historie.Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation