MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-1%

UNO Junior

#MA-97005
Værd at vide
anbefalet alder3+
antal spillere2 - 4
spilletid10 min.
sprogDansk
99,00 DKK
Spar 1%  ift. Vejl. Pris.

På lager

UNO junior er en børnevenlig udgave af det klassiske UNO spil. Her kan alle være med og der kan stadig være fart over feltet samt udfordrende valg der skal tages.

Med 2 forskellige sværhedsgrader at vælge imellem er du sikret at spillet kan tilpasses spillernes alder, niveau og temperament.
Denne junior udgave af UNO har meget enkle regler, så selv de yngste familiemedlemmer kan være med. Dog anbefales det ikke til børn under 3 år. Det er for 2-4 spillere. I UNO junior har spillekortene ikke kun tal på sig. De har derimod flotte dyr på sig og er meget sjove at spille med. De simple spilleregler er hurtige at lære. Der bliver uddelt 5 spillekort til hver spiller. Resten skal lægges på bordet i en bunke med billedsiden nedad. Så bliver det første kort fra bunken vendt og spillerne skal skiftevis lægge et kort på, som passer til kortet. Et kort passer, hvis det har samme farve, samme dyr eller samme tal. Hvis man er så uheldig at man ikke har et kort der kan lægges ovenpå, skal man i stedet trække et spillekort op fra bunken. Noget af det sjoveste ved UNO junior er at man skal huske at råbe ”UNO!”, når man kun har ét enkelt kort tilbage på hånden. Hvis man glemmer det og en anden spiller opdager det, skal man trække 2 kort op fra bunken som straf. Så det er noget af det vigtigste at huske i dette spil. Du kan spille mod dine forældre, søskende eller venner og se om du kan slå dem i UNO junior. Den spiller, der er kommet først af med alle kortene på hånden, har vundet.

 

Spillet indeholder:

  • 56 kort 
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation