MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Vildkatten Classic 300

#MA-016438
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6 spillere
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
179,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.På lager

Vær den hurtigste og vind spillet Vildkatten ved at finde billederne først. De gemmer sig på spillepladen, men spørgsmålet er hvor nemt det er at finde dem. De gemmer sig nemlig forskellige steder fra gang til gang. Og da de ligger blandet sammen med andre ting kan det være vanskeligt at få øje på dem.
Vildkatten Classic 300 - den klassiske

Vildkatten Classic 300 er et super kendt klassisk spil. Du finder det i alle daginstitutioner og i mange hjem med børn. Spillet er godt fordi det er simpelt, nemt og alle kan være med. Der udover kan det varies, og børnene elsker selv at lave nye regler til spillet. Det er farverigt og flot, og man kan nemt se hvad tegningerne forestiller. Spillet er godt til at lære børn, overblik, samt god spille skik. Det rigtig fede ved Vildkatten Classic 300 er at voksne, som sådan ikke har nogen fordel, overfor børnene, da det kun handler om overblik på spillepladen.

Sådan spiller du Vildkatten

Du spiller Vildkatten Classic 300 ved at skulle finde et bestemt billede på spillepladen. Men alle billederne ligger rodet ude på spillepladen, så det kan være noget af en udfordring at finde det rigtige billede. Med over 300 billeder kan det være svært at få et overblik over alle billederne. Det er netop det sjove og det svære ved dette spil. Faktisk sættes spillepladen sammen af forskellige stykker. De kan sættes sammen på forskellige måder og på den måde vil du aldrig kunne regne med at billederne ligger ens i hvert spil. Det handler om hurtigst at finde de rigtige billeder.

Flere spille måder

Spillet kan spilles forskelligt fra gang til gang. Der er 3 varianter af spilreglerne. De er alle forklaret på en nem og overskuelig måde i de danske spilleregler. Børnene elsker selv at finde på regler, det kun for eksempel være:

 • En spiller trækker en brik og viser den. Den som finder billedet først på pladen for et point, og der spilles så til 10 point.
 • Hver spiller får 10 brikker, den som først finder dem alle, vinder.
 • Giv hver spiller lige mange dele af pladen, en spiller trækker brikker og viser dem, en efter en, til en spiller har fundet matchende billeder på sine plade dele, han vinder.

Det tager ca. 20 minutter at spille én omgang Vildkatten. Det anbefales til alle børn fra 5 år og opefter. Du kan have det sjovt med Vildkatten helt selv, men du kan også spille med op til 5 af dine venner. Man kan altså være 6 deltagere i ét spil.

Flere udgaver

Vildkatten findes i flere forskellige udgaver, se dem via disse links.

Se Vildkatten Master 500 her
Se Vildkatten 400 App-verison her
Se Vildkatten Travel her
Se Vildkatten My First her
Se Vildkatten Ramasjang her

Vundne priser

Vildkatten vandt prisen for Årets Børnespil i 2011, men spillet er også populært for voksne.

Vildkatten Classic 300 indeholder:

 • 1 spilleplade
 • 368 billeder
 • 1 holder
 • Danske spilleregler

Se en video hvor der spilles Vildkatten


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation