MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Vildkatten Ramasjang

#MA-709
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6 spillere
alder3+
spilletidOp til 30 minutter
128,00 DKK
Spar 49%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Spil det populære spil Vildkatten i en særlig Ramasjang-udgave. Leder du efter det originale spil? Læs mere om og køb Vildkatten Classic her.Vildkatten Ramasjang

Vildkatten er en af de mest populære klassikere til mindre børn og findes allerede i flere forskellige udgaver. Du kan se alle udgaverne her. Spillet går ud på hvem der hurtigst kan finde det rigtige billede på en stor spillepladen. I denne udgave er der 150 forskellige billeder på pladen, der består af ni dele der samlet på forskellige måder hver gang. På den måde undgår du, at du kan huske hvor de enkelte billeder er placeret og alle deltager derfor på lige vilkår.

De kendte figurer fra Ramasjang

I denne udgave af Ramasjang er det ikke biler, bananer og både du skal finde på spillepladen men i stedet de elskede og kendte figurer fra DRs populære kanal for børn, Ramasjang. Træk en brik fra den store beholder og find figureren på pladen. Hvem finder først Bamse, Rosa fra Rouladegade eller Hr. Skæg? I får masser af grin og hyggelige timer sammen mens i både spiller og snakker om de forskellige figurer. Spillet er hurtigt og let at forstå og kan spilles af børn fra 3 år og op.

Vildkatten for alle aldre

For de allermindste børn fra 2 år og op anbefaler vi i stedet Vildkatten: My First (som naturligvis også er på dansk). Når børnene bliver lidt større og ønsker flere udfordringer findes Vildkatten i udgaver med både den klassiske udgave med 300 brikker, en særlige app-udgave med 400 brikker og den store Master udgave med hele 500 brikker. Jeres opgave er blot at vælge den udgave, der passer bedst til jer - og så er I klar til at dyste og hygge.

Spillet indeholder

 • 1 spilleplade, der samles af 9 forskellige dele
 • 150 billeder
 • 1 beholder til billederne
 • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation