MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Cards against Humanity - Blue box Expansion

#VR-SB-SBDK2031
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
167,00 DKK

På lager

Der er lagt op til endnu flere lunefulde aftener med denne udgave af Cards Against Humanity. Spillet er udelukkende til jer, der har en skør, lummer og sort humor.
Et selskabsspil for forfærdelige mennesker

Cards Against Humanity har aldrig været en partykiller - men derimod det modsatte! Når du hiver spillet frem til festerne, så er det en sikker vinder. Cards Against Humanity lægger nemlig op til en masse lummerhed, der helt sikkert vil sætte gang i festen!

Spilleregler

I Cards Against Humanity: Blue Box Expansion får I hele 300 nye og forfærdelige kort! Der skal være mindst 4 spillere, og så kan der ellers være lige så mange med, som I lyster - alt i alt: perfekt til fester! I sidder så rundt i en rundkreds, og får 10 hvide kort hver. 1 spiller får et sort kort, som nu skal agere dommer. Dommeren skal så læse det sorte kort op, der er en sætning eller et spørgsmål. De andre spillere har en række svar på deres hvide kort, som de nu skal prøve at svare på spørgsmålet med, og/eller udfylde de blanke ord i sætningen.

 

Det gælder om at få dommeren til at falde om af latter, eller krumme sine tæer så hårdt over den mest forfærdelige sammensætning. Den spiller der kan formå dette, vil dommeren vælge som vinder af runden.

 

Hvis du synes, at spillet er lige noget for dig, så kan du også tjekke de andre udgaver ud i en grøn udgave eller som en juleudgave til julefrokosterne.

Spillet indeholder

 • 230 hvide kort (svar)
 • 70 sorte kort (spørgsmål)

Mere fra Cards Against Humanity serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation