MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Cards against Humanity - Blue box Expansion

#SB-SBDK2031
Værd at vide
anbefalet alder17+
antal spillere4+
spilletid30 min.
sprogEngelsk
208,00 DKK

Forventet på lager d. 18-12-2018

Der er lagt op til endnu flere lunefulde aftener med denne udgave af Cards Against Humanity. Spillet er udelukkende til jer, der har en skør, lummer og sort humor.Et selskabsspil for forfærdelige mennesker

Cards Against Humanity har aldrig været en partykiller - men derimod det modsatte! Når du hiver spillet frem til festerne, så er det en sikker vinder. Cards Against Humanity lægger nemlig op til en masse lummerhed, der helt sikkert vil sætte gang i festen!

Spilleregler

I Cards Against Humanity: Blue Box Expansion får I hele 300 nye og forfærdelige kort! Der skal være mindst 4 spillere, og så kan der ellers være lige så mange med, som I lyster - alt i alt: perfekt til fester! I sidder så rundt i en rundkreds, og får 10 hvide kort hver. 1 spiller får et sort kort, som nu skal agere dommer. Dommeren skal så læse det sorte kort op, der er en sætning eller et spørgsmål. De andre spillere har en række svar på deres hvide kort, som de nu skal prøve at svare på spørgsmålet med, og/eller udfylde de blanke ord i sætningen.

 

Det gælder om at få dommeren til at falde om af latter, eller krumme sine tæer så hårdt over den mest forfærdelige sammensætning. Den spiller der kan formå dette, vil dommeren vælge som vinder af runden.

 

Hvis du synes, at spillet er lige noget for dig, så kan du også tjekke de andre udgaver ud i en grøn udgave eller som en juleudgave til julefrokosterne.

Spillet indeholder

  • 230 hvide kort (svar)
  • 70 sorte kort (spørgsmål)


Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


  Sortiment
  Navigation