MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Flick'em up: Stallion Canyon

#ENI-PZG20001
209,00 DKK
Spar 40%  ift. Vejl. Pris.På lager

Nu bliver det ekstra vildt i det vilde vesten, da du kan tilføje endnu flere figurer til Flick’em up-spillet. Her får du udvidelsen, der indeholder heste og nogle cowboypiger til dit spil.Flick’em up: Stallion Canyon | Udvidelse til grundspillet

Er du med Sheriffen, der holder lov og orden, eller vil du hellere være den lovløse bandit i Cooper-klanen? I Flick’em up vælger du helt selv, hvilket team du er på.

Du skal kæmpe mod dine rivaler fra det vilde vesten, og sørge for at beskytte dig selv og dine mænd. Nu kan du tilføje nogle heste og flere cowboypiger til spillet i denne udvidelse. Du skal altså først have grundspillet, for at kunne spille.

Spilleregler:

I Flick’em up gælder det om at knipse sig til en sejr. Spillet kan spilles med hele familien, og er et spændende og underholdende spil for både de små og ældre.

I skal selv sætte jeres by op, hvor I får nogle bygninger og figurer.

Vælg om du vil slå dig sammen med Sheriffen eller banditterne, og begynd at knipse din figur rundt i byen. Du kan vælge at gå ind i bygninger, gemme dig eller skyde en modstander.

Hvis der er to rivaler inde i en bygning, så skal der være en duel. Her gælder det om at ramme modstanderen, der så vil blive såret.

Vinderen er den, der har flest mænd i live til slut i spillet.

Spillet indeholder:

 • 4 heste
 • 2 kløfter
 • 2 cowboypiger
 • Nye markører

Vær opmærksom på at du skal have grundspillet til denne udvidelse.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation