MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-25%

Fog Of Love - Paranormal Romance Expansion

#ENI-HHP0003
Værd at vide
112,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Nu kan du udleve en romantisk affære, fuldstændig ligesom i en film. Paranormal Romance er en udvidelse til Fog of Love med en helt ny historie som i en kærlighedsfilm.
Fog of Love: Paranormal Romance | Oplev en romantisk film

Paranormal Romance fortæller en helt ny historie til Fog of Love.

I får 24 nye kort til grundspillet med et meget stærkere scenarie. Når du ser en kærlighedsfilm, så kan du finde dig selv i at relatere til filmen, og drømme dig frem til slutningen. Der skal dog helst ikke være nogle spoilers, og det bliver der heller ikke i denne udvidelse.

Her skal I spille to forskellige scenarier. I skal igennem den første del, før I kan komme videre til den næste.

Fog of Love er fyldt med kærlighed og drama, og hvem ved, hvordan jeres forhold til hinanden vil ende? Prøv også de andre udvidelser til spillet, der vil tilføje endnu flere konflikter, som I skal finde en løsning til. Her kan I fx komme på jeres værste date nogensinde i It Will Never Last, hvor alle kneb gælder!

Spilleregler:

I Fog of Love skal I gennemspille en kærlighedshistorie sammen. I skaber selv historien undervejs med hjælp af grundspillet og udvidelserne.

Fog of Love spilles af to personer, hvor I hver skal indtage en rolle. I vil blive ført gennem et parforholds udfordringer, fyldt med tårer, kompromisser og en stor kærlighed til hinanden.

I Paranormal Romance vil I få tilføjet nogle helt nye og spændende scenarier, der udspiller sig ligesom var det en rigtig kærlighedsfilm. I slutningen må I selv beslutte, om I bliver i forholdet, eller går hver for sig.

Spillet indeholder:

 • 24 nye kort til grundspillet

Vær opmærksom på at du skal have grundspillet for at benytte denne udvidelse.


Mere fra Fog of Love serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation