MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Harry Potter Hogwarts Battle Monster Box

#ENI-DB105
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
245,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Hvis du er rigtig modig, så tager du ud i Den Forbudte Skov sammen med dine magiske venner, hvor I skal kæmpe mod onde kræfter.Harry Potter Hogwarts Battle: The Monster Box | Udvidelse

Nu kan du tilføje udvidelsen til grundspillet Harry Potter Hogwarts Battle, hvor der er en helt ny fare på færde.

Er du en ægte Harry Potter fan, så ved du også godt, at Den Forbudte Skov er fyldt med uhyggelige væsner og onde kræfter.

I denne udvidelse får du og dine venner dog muligheden for at tage ud i skoven. I skal indtage hver jeres rolle som Harry, Ron, Hermione og Neville. I denne nye udvidelse kan I også få lov at indtage rollen som den livlige og fantasifulde Luna Lovegood.

Spilleregler:

Når I har valgt jeres ikoniske karakter, så får I hver et unikt sæt kot. Kortene skal bruges til at kæmpe mod de uhyggelige væsener i Den Forbudte Skov, men kortene hjælper dig også med at vide, hvilke ressourcer du har at gøre med. Nogle kort vil forlænge dit liv og andre kort giver trylleformularer og magiske genstande til at besejre skurkene.

I skal ud i Den Forbudte Skov i denne udvidelse, så I kan beskytte de mange forskellige ikoniske steder omkring Hogwarts. Men pas dog på! Bliver I opdaget, så får I altså eftersidning!

Spillet indeholder:

 • Nye kort
 • Markører til brug
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation