MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sequence Dogs

#ENI-NOR7040
Værd at vide
119,00 DKK
Spar 60%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Sequence Dogs handler om at lave 5 på stribe med dine poletter på spillepladen. Spillepladen er fuld med billeder af søde hunde og det er dine kort på hånden, der afgør, hvor du kan lægge dine poletter.
SEQUENCE Dogs

I Sequence Dogs gælder samme regler som for det originale Sequence spil. I dette spil kan du blot nyde alle de fine hunde, som er på spillepladen og på kortene. Hvis er du glad for hunde, så er dette spillet for dig.

Læg en polet på et felt på spillepladen, som svarer til et kort, som du har på hånden. Se om du har mulighed for at lægge. Ved hjælp af kortene, som du har på hånden ved du, hvilke hunde du må lægge dine poletter på.

Arbejd sammen med dit hold og hjælp hinanden til at danne disse sequences. Og hjælp hinanden med at forhindre det andet hold i at opnå sequences. Det er nemlig hele holdet, som først opnår 2 sequences à 5 poletter i streg, som vinder spillet.

Saml 2-6 spillere til et spil Sequence Dogs. Det er et velegnet spil til alle over 7 år. Typisk tager et spil en halv times tid.

SPILLET INDEHOLDER:

 • 1 stor spilleplade (50 x 38 cm)
 • Kort
 • Poletter
 • Danske spilleregler

Mere fra Sequence serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation