MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sequence

#ENI-GOL7002
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
189,00 DKK
Spar 41%  ift. Vejl. Pris.



På lager

Et underholdende familiespil, som du hurtigt lærer. Derefter er det bare et spørgsmål om at smøre dine taktiske evner, og gøre livet surt for dine medspillere.

Et oplagt valg til hyggen lørdag aften eller i sommerhuset.



SEQUENCE - UNDERHOLDENDE FAMILIESPIL

Sequence bliver ved med at være et af de mest populære spil hos Nordisk Spil. Spillets enkelthed gør det velegnet i mange situationer - og du bliver hurtigt grebet af det (så tag bare et ekstra spil). Målet med Sequence er at lave rækker - eller sekvenser (Sequences) af fem af dine brikker på en stribe. På pakken og i reglerne står der at Sequence kan spilles af op til 12 personer, og det er i princippet ikke helt korrekt. Sequence kan ikke spilles af fem, syv eller elleve spillere. Og man får klart mest ud af spillet hvis man blot spiller det 3-4 spillere. Sequence indeholder brikker i 3 farver, og når man er flere end dette spiller man sammen som hold. Selvom man er på hold sammen, må man ikke tale eller på anden måde kommunikere under spillet, så det anbefales at man ikke sidder ved siden af hinanden når man er på hold.

2 særlige elementer ved spillet

  • Det ene er at der i hvert hjørne af spillepladen er et joker felt. Konceptet er at et joker felt, tæller som alle andre farver i spillet. Så hvis du kan placere din ”Sequence” i forlængelse af et joker felt, skal du kun bruge fire brikker før det tæller som en række.
  • For det andet er der kortene med knægte på. Der findes to forskellige slags. Den ene hvor knægten står med siden til, så man kun kan se et øje, og det andet hvor knægten står med fronten til og du kan se begge øjne. Knægten med et øje kan du bruge til at fjerne en af modstanderens brikker fra spillepladen, dog ikke hvis det er en del af en ”Sequence”. Knægten med to øjne kan du spille som joker, og derved lade sig bruge som en af dine brikker på et hvilket som helst tomt felt.

Spillet fortsætter indtil en spiller har laves 2 Sequences med fem af sine brikker. Vi har også spillet i tre andre udgaver: Sequence for kidsSequence Deluxe og Travel Sequence

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation