MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Terraforming Mars - Dansk

#SB-LPFI7398
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
329,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.På lager

Terraforming-processen er begyndt, for der skal igangsættes en masse projekter på Mars, der foregår ude i fremtiden i år 2400.Terraforming Mars | Velkommen til år 2400

Året er 2400 og menneskene er begyndt at terraforme Mars. Der er nogle store firmaer, der er sponsoreret fra Jorden, som har igangsat nogle projekter.

På Mars skal temperaturen øges, oxygen-niveauet skal også øges, og mængden af vand skal blive større. Det skal være muligt for menneskene at kunne bo på Mars, og derfor er det op til firmaerne at få projekterne til at lykkes.

Spilleregler:

Terraforming Mars er et samarbejdsspil, hvor I skal forsøge at arbejde sammen om processen. Undervejs forsøger I også at skaffe nogle point sammen, der er baseret på hver enkelte spillers bidrag til udbygningen af infrastrukturen i Solsystemet.

Hver spiller skal anskaffe nogle unikke projektkort, der kan købes. Disse kort repræsenterer nogle forskellige projekter, som fx plante- og dyreliv, bygning af byer, og drivhuseffekten. Hvert kort kan give nogle enestående bonusser, og få produktionen til at blive hævet ved hjælp af nyttige ressourcer.

Spillet slutter når de tre globale projekter har nået målet, og spillerne tæller point sammen. Den spiller der har flest point, vinder!

Spillet indeholder:

 • Spilleplade
 • Fliser
 • Kort
 • Markører
 • Plastikbrikker
 • Danske spilleregler

vil du gerne spille med de engelske UDVIDELSER HELLAS & ELYSIUM OG VENUS NEXT så skal du have det engelske grundspil Terraforming mars.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation