MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Trivial Pursuit – Harry Potter Volume 1

#SB-WIN3665
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.På lager

Hvor meget ved du egentlig om det mystiske univers i Harry Potter? Har du styr på alt magien fra trolddommens verden? Test dig selv i Trivial Pursuit: Harry Potter! Spillet er på engelsk.Trivial Pursuit: Harry Potter | Test din viden om Hogwarts-universet

Trivial Pursuit er meget kendt hjemme i stuerne hos danskerne. Det har eksisteret i årevis, og de fleste af os kender til det super hyggelige quizspil. I Trivial Pursuit er der lagt op til en masse hyggelige stunder, alt imens I får testet jeres viden om alt og intet.

I Trivial Pursuit: Harry Potter kan I tilføje nogle nye kort til jeres spil. Måske er I kørt lidt træt i de samme spørgsmål, og har spillet det så meget, at I faktisk kender svaret til størstedelen.

Hvis du og dine venner er en ægte Harry Potter fan, så er denne udvidelse til Trivial Pursuit helt sikkert noget for jer. Her skal I svare på spørgsmål om en masse fra Harry Potter. Hvor godt kender du Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger?

Spilleregler:

Selv om I får nogle nye kort til spillet, så er der stadig de samme regler. I får blot tilføjet et helt nyt tema fra Harry Potter-verdenen. I Trivial Pursuit går det ud på at samle alle oste til at fylde sin brik helt ud, og dette kan opnås ved at svare rigtigt på nogle spørgsmål.

I får en plade med nogle forskellige farver. Når der fx landes på et orange felt, skal det orange spørgsmål stilles. Der kan vindes en ost ved at lande på de store felter.

Her får du en masse nye spørgsmål om Harry Potter. Prøv også de andre udvidelser. Ved du fx alt om Friends, eller er der alligevel nogle ting, du er gået glip af?

Spillet indeholder:

  • 600 nye kort med spørgsmål

Vær opmærksom på at der ikke hører en spilleplade med til udvidelsen.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation