MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Trivial Pursuit – Lord of the Rings

#SB-WIN3146
Værd at vide
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Hvor meget kender du til Ringenes Herre? Har du fulgt skarpt med i filmene og også læst alle bøger? Prøv at teste din viden i denne udgave af Trivial Pursuit.
Trivial Pursuit: Lord of the Rings | Ved du alt om Ringenes Herre?

Ringenes Herre (Lord of the Rings på Engelsk) tog verden med storm, da bøgerne blev udgivet. Efterfulgt af de meget populære film, som mange glædeligt har set om og om igen. Ringenes Herre har så meget at byde på, og så meget historie, men ved du egentlig alt? Er du den største fan?

 

Hvis du mener, at du til enhver tid, ville kunne slå andre i en quiz om Ringenes Herre, så har du chancen nu! Trivial Pursuit kan sagtens blive opgraderet med nogle helt nye spørgsmål. Her kan I nemlig tilføje 600 nye kort til det grundspillet, hvor spørgsmålene denne gang er alt om Ringenes Herre.

Spilleregler:

Trivial Pursuit: Lord of the Rings er en udvidelse til grundspillet. Der gælder altså stadig de samme regler, som du allerede kender til: Svar rigtigt på spørgsmålene, få flere slag i spillet, vind alle ostene og vind hele spillet. Denne gang skal der dog quizzes om Ringenes Herre, som tager spillet til et helt andet niveau.

 

Hvis I er vilde med fantasy-genren, så kan I også prøve at tilføje andre udvidelser. Måske er I vilde med Harry Potter-universet, og vil teste jeres viden om alt der foregår i dette univers.

Spillet indeholder:

 • 600 nye kort med spørgsmål

Vær opmærksom på at der ikke hører en spilleplade med til udvidelsen.


Mere fra Trivial Pursuit serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation