MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-26%

Ultimate Werewolf Legacy - Engelsk

#ENI-BEIUWLG
Værd at vide
sprogEngelsk
469,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Ultimate Werewolf Legacy er for dig, der er klar på at spille Ultimate Werewolf med en sjov tilføjelse, der gør det endnu mere kompliceret end før!ULTIMATE WEREWOLF legacy

Ultimate Werewolf Legacy er bygget op omkring de grundlæggende regler fra Ultimate Werewolf, men med et særligt twist! I denne udgave vil dine handlinger nemlig få konsekvenser for byen i senere spil!

Ligesom i Ultimate Werewolf får alle deltagere tildelt et hemmeligt rollekort, der fortæller dem, hvem de er, hvilke egenskaber de har, og om de er gode eller onde. Derudover, som et ekstra twist, får alle også et familiekort, som er offentligt. Dette betyder, at du skal arbejde sammen med dem, du er i familie med. Selvfølgelig vil varulvene i virkeligheden kun arbejde sammen med de andre varulve, men de må altså bare lade som om, at de vil det bedste for familien.

Legacy-aspektet spiller ind i form af, at de valg der bliver truffet og resultatet af hvert spil, har indflydelse på landsbyen i senere spil. Altså vil byen udvikle sig alt efter spillets gang, og dette gør, at jeres spiloplevelser aldrig vil være ens! Derudover kan de forskellige roller i løbet af spillet tilegne sig nye evner, uafhængigt af hvem de er. Disse evner vil også høre til disse roller i alle fremtidige spil.

Der følger en dagbog med til spillet, som også er den, I skal spille ud fra. I dagbogen finder I fem kapitler, der alle indeholder tre spil, samt et indledende spil, for at få jer godt i gang. Når I har spillet et af spillene, kan dagbogen også bruges til at holde styr på, hvad der er ændret i landsbyen, og hvem der har ændret mest i løbet af spillet.

SPILLET INDEHOLDER:

 • 50+ rollekort
 • 80+ siders stor dagbog
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation