MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bohnanza - Princes and Pirates

#SB-LPFI177
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
110,00 DKK
Spar 45%  ift. Vejl. Pris.

På lager

To underholdende udvidelser i et spil. Red Bønnerose i Prinsesse-udgaven eller kæmp mod farlige sørøvere i Pirat-udgaven.
Udvid din verden af bønner!

Med denne udvidelse til det klassiske spil Bohnanza får du flere muligheder og nye spilvarianter og timevis af ny underholdning. Princes Red den smukke(?) Bønnerose. Kæmp dig gennem tjørnekrattet og op i det høje tårn. Den der når frem med mest guld vinder prinsessen og det halve kongerige. For slet ikke at tale om spillet! Kan spilles af 1-6 spillere. Der er særlige regler ved 1 eller 2 spillere. Pirates Har du prøvet at ærgre dig over at skulle sælge dine bønner på et uheldigt tidspunkt? I pirat-udgaven har du mulighed for at høste dine bønner og sejle dem ud i verden - i stedet for at sælge dem med det samme. Men pas på! Farlige sørøvere ligger på lur og pønser på at plyndre dit skib. Kan spilles af 2-7 spillere. Der er særlige regler for 2 spillere.

Bemærk Denne udgave er en udvidelse og kan kun spilles sammen med grundudgaven. Se mere om og køb grundudgaven af Bohnanza her.


Mere fra Bohnanza serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation