MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Bohnanza - Princes and Pirates

#SB-LPFI177
Værd at vide
anbefalet alder12+
antal spillere1 - 7
spilletid60 min.
sprogDansk
139,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

På lager

To underholdende udvidelser i et spil. Red Bønnerose i Prinsesse-udgaven eller kæmp mod farlige sørøvere i Pirat-udgaven.
Udvid din verden af bønner!

Med denne udvidelse til det klassiske spil Bohnanza får du flere muligheder og nye spilvarianter og timevis af ny underholdning. Princes Red den smukke(?) Bønnerose. Kæmp dig gennem tjørnekrattet og op i det høje tårn. Den der når frem med mest guld vinder prinsessen og det halve kongerige. For slet ikke at tale om spillet! Kan spilles af 1-6 spillere. Der er særlige regler ved 1 eller 2 spillere. Pirates Har du prøvet at ærgre dig over at skulle sælge dine bønner på et uheldigt tidspunkt? I pirat-udgaven har du mulighed for at høste dine bønner og sejle dem ud i verden - i stedet for at sælge dem med det samme. Men pas på! Farlige sørøvere ligger på lur og pønser på at plyndre dit skib. Kan spilles af 2-7 spillere. Der er særlige regler for 2 spillere.

Bemærk Denne udgave er en udvidelse og kan kun spilles sammen med grundudgaven. Se mere om og køb grundudgaven af Bohnanza her.


Mere fra Bohnanza serien

  Andre spil i samme genre

   Vi er naturligvis e-mærkede!

   Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
   En nem og gennemskuelig handel  
   Løbende kontrolleret  

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation