MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Speak Out Kids vs Parents

#ENI-SB-HABC3145189
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
295,00 DKK

Ikke på lager

Som spil, hvor børn kan spille imod deres forældre, er dette spil et must-have på spilhylden i ethvert familiehjem. Her skal der kæmpes om, hvem der kan tale bedst med et mundstykke i munden. Det kan være svært kan vi hilse og sige.

Leder du efter den almindelige udgave? Læs mere om og bestil Speak Out her.
Speak Out Kids vs Parents spil dansk udgave (Speak out - Børn mod voksne)

Speak out er nyt og fantastisk underholdende selskabsspil for hele familien. Spil børnene mod de voksne eller bland holdene. Træk et kort, sig hvad der står på kortet. Nemt ikke? Men hvad så hvis du får et stort mundstykke i munden og skal udtale det, og de makker skal gætte hvad du siger, kan det gå hen og blive svært. Spillet foregår på tid, så har du forsøgt at sige det så tydeligt som muligt og din makker ikke forstår det, og tiden er udløbet, ja så gå turen over til modstanderen. Et simpelt spil, som er et af de sjoveste i mange år.

Om spillet

Speak Out Kids vs. Parents handler om hvor svært det kan være at udtale en sætning rigtigt, når man samtidig skal have et mundstykke i munden, som fylder og forhindrer brugen af tunge, læber. Generelt får mundstykket alle til at grine, inkl. ham eller hende, der skal sige sætningen. Det er hylemorsomt og får alle til at gå i latterkramper. Man spiller ved at eksempelvis et barn skal sige en sætning som de andre børn skal gætte. Det kan være meget svært at udtale, hvilket er hele pointen med spillet. Dernæst skal en forælder trække et kort som en anden forælder skal gætte. Der er sætningskort som børn skal bruge og så er der nogle helt andre sætningskort, som forældrene skal bruge. Det sikrer at sværhedsgraden passer perfekt. Der er 100 sætningskort til børn og 100 sætningskort til voksne. Hvis ens holdspillere gætter det, som man forsøger at sige og udtale så pænt som muligt, så får man kortet som point. Det hold med flest point, når man aftaler at spillet slutter, har vundet. Man kan også sætte et æggeur, der definerer, hvornår spillet skal slutte. Alternativ kan man aftale at holdet, der først får et bestemt antal point vinder. Speak Out Kids vs. Parents er sjovt for alle børn over 8 år, men også meget morsomt for unge og voksne, der spiller med. Der er 10 mundstykker i alt. Spillet passer til max. 6 børn og 4 voksne.

Spillet indeholder:

 • 10 mundstykker (6 børnemundstykker og 4 voksenmundstykker)
 • 200 dobbeltsidede sætningskort (dansk og engelsk tekst)
 • Timeglas
 • Danske spilleregler

Køb det originale Speak Out på dansk her


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation