MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sequence travel

#ENI-GOL75051
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
109,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.På lager

Snup Travel Sequence med på din rejse og nyd det sjove kortspil, som du får i en plastikkasse, der er praktisk at have med i tasken og nemt at spille. På udkig efter den originale udgave? Læs mere om og køb det originale Sequence lige her.Sequence TRAVEL

- Det perfekte rejsespil! Det populære Sequence-spil i en rejsevenlig udgave for 2 spillere. Spillet minder om den almindelige udgave, men her er brættet langt mindre. I stedet for de normale jetoner bruges der her pinde (de medfølger i 2 farver) til at markere, hvilke felter man har taget. Derudover er kortene mindre (og færre) end i den almindelige udgave.

Lige til at tage med

Travel Sequence er et spil, som er nemt at tage med på tur. Denne udgave af Sequence er nemlig en rejseudgave. Spillet fylder meget lidt og har en praktisk spilleplade nede i kassen. Således er der styr på brikkerne. I kan derfor spille det i bilen, i flyet, ved campingbordet eller på hotelværelset, når I er ude at rejse. Travel Sequence spilles ved at hver spiller får et bestemt antal kort, som du holder på hånden. Med disse kan du markere felter på spillepladen med spillebrikkerne i din egen farve. Du må markere et felt, hvis du kan lægge det kort, der matcher feltet, ned fra din hånd. Hvis du kan markere mange på stribe har du fået en ”sequence”, hvilket hele spillet handler om. Turen skifter hele tiden imellem jer, så spændingen bliver holdt lige til det sidste. I kan nemlig også forhindre hinandens sequences, hvis I er snu. Anbefales til alle over 7 år. Denne udgave passer bedst til 2 personer. Det tager ikke mere end 30 minutter at spille ét spil. Derfor kan det passe fint til at fordrive lidt af transporttiden med. Alternativt kan man godt have lyst til at spille flere spil i træk og dermed har du spil til lang tid i bilen eller på en regnfuld aften i forteltet på campingpladsen.

Spillet indeholder:

 • Mindre æske i metal.
 • Brættet
 • Kort
 • Markører i gul og rød
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation