MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Harry Potter Hogwarts Battle Defence Against The Dark Arts

#ENI-DB10512
Værd at vide
antal spillere2
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
229,00 DKK
Spar 15%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Nu kan du udleve den ultimative drøm om at være i en duel med tryllestave og magi mod en af dine venner i Harry Potter: Hogwarts Battle – Dueling Club.Harry Potter: Hogwarts Battle – Dueling Club | Kæmp mod hinanden!

Her er en udvidelse, der er baseret på grundspillet, Harry Potter Hogwarts Battle, hvor du og en ven skal kæmpe mod hinanden. I er 2 spillere til dette spil, hvor I får nogle kort, der har indflydelse i spillets gang.

Hvis du altid har drømt om at leve dig ind i en rolle som en ægte troldmand på Hogwarts, så er det nu, du har muligheden!

Dig og din modstander skal i en duel, hvor det gælder om at tvinge sin modstander af brættet. Hvis du har formået at benytte dine besværgelser korrekt, og slået modstanderen af brættet hele 3 gange, så har du vundet spillet.

Forsvar Hogwarts mod onde kræfter i andre Harry Potter spil

Hvis du er vild med at duellere og er stor fan af den magiske verden i Harry Potter, så kan du også få fat i andre spil.

Det originale grundspil, Harry Potter: Hogwarts Battle er et spil mod skurke og ond magi, der hærger på Hogwarts. Her skal mellem 2-4 spillere indtage rollerne som Ron, Harry, Hermione og Neville, hvor I sammen skal kæmpe om at forsvare jeres skole. I kan også tage ud på en skræmmende færd i Den Forbudte Skov i Monster Box-udvidelsen, hvor I også vil blive præsenteret for endnu en ikonisk karakter: Luna Lovegood.

Spillet indeholder:

  • Kort
  • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation