MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-14%

Trivial Pursuit – Big Bang Theory

#SB-WIN2293
Værd at vide
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Ved du egentlig alt om gruppen i The Big Bang Theory? Prøv at teste din viden i Trivial Pursuit: The Big Bang Theory, der er en udvidelse til grundspillet.




Trivial Pursuit: The Big Bang Theory | Test din viden!

I årevis har The Big Bang Theory fyldt i vores fjernsyn og beriget mange med en masse grin og gode stunder. Men, hvor godt kender du egentlig gruppen? Har du styr på alt i din favoritserie, eller kan en anden mon slå dig i en quiz om The Big Bang Theory?

 

Prøv at teste jeres viden i denne udgave af Trivial Pursuit. Her får I en række helt nye spørgsmål til det velkendte spil, som mange af os har hjemme i stuerne. I får en udvidelse til spillet, så det ikke længere er de samme spørgsmål, men denne gang skal I svare på en masse fra den super populære serie: The Big Bang Theory.

Spilleregler:

I får hele 600 nye kort til jeres Trivial Pursuit-spil. Reglerne er de samme. En spiller skal samle alle oste til sin brik ved at svare korrekt på spørgsmålene om The Big Bang Theory. I denne udgave får I altså ikke brættet med, men kun nogle nye kort til grundspillet.

 

Er der flere film og serier, som du kender vildt godt, så prøv fx at tilføj 600 kort fra Harry Potter eller måske nogle kort fra den verdenskendte serie, Friends!

Spillet indeholder:

 • 600 nye kort med spørgsmål

 

Vær opmærksom på at der ikke hører en spilleplade med til udvidelsen.


Mere fra Trivial Pursuit serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation