MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-14%

Trivial Pursuit – Dinosaurs

#SB-WIN2444
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.På lager

Har du styr på fortidens kæmpe dyr, og ved du en masse om dinosaurer? Så kan du helt sikkert slå dine modstandere i en Trivial Pursuit-quiz om de spændende fortidsdyr!
Trivial Pursuit: Dinosaurs | Hvor godt kender du til fortidens dyr?

For millioner år siden var der et anderledes dyreliv her på jorden. I stedet for mennesker og de dyr, vi kender i dag, herskede de store dinosaurer. De vandrede rundt på jorden, og havde deres helt eget liv, som stadig er et stort mysterium for os i dag.

Hvis du altid har været super fascineret af dinosaurerne, og har studeret meget omkring dem, hvad så med at teste din viden? Hvis du allerede har Trivial Pursuit derhjemme, så kan du få udvidet spillet med 600 nye og spændende kort. Denne gang er kortene udelukkende en række spørgsmål om de spændende fortidsdyr: dinosaurerne!

Spilleregler:

Du skal have Trivial Pursuit grundspillet derhjemme for at spille denne udvidelse. Her får du nemlig 600 friske kort om dinosaurerne. Spillereglerne er stadig de samme: Svar rigtigt på så mange spørgsmål som muligt, og få fat i alle ostene til din brik og vind spillet!

Hvis I har lyst til flere interessante quizspil til Trivial Pursuit, så prøv også at se de andre udvidelser. Er du en stor fan af The Big Bang Theory, eller har du en speciel kærlighed til hele Harry Potter-universet?

Spillet indeholder:

 • 600 nye kort med spørgsmål

Vær opmærksom på at der ikke hører en spilleplade med til udvidelsen.


Mere fra Trivial Pursuit serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation