MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

7 Wonders - Babel

#ENI-AMD7BAUS01
Værd at vide
sprogEngelsk
alder10+
antal spillere2
spilletidOp til 60 minutter
259,00 DKK
Spar 32%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

7 Wonders Babel er to udvidelser samlet i én pakke. Husk at denne version ikke kan spilles, hvis man ikke har grundspillet. Spillet er på engelsk.
7 Wonders Babel er 2 udvidelser, til det klassiske 7 Wonders, samlet i én kasse. Skal kombineres med grundspillet, og spilles efter de samme regler.

Hvad er nyt i denne udvidelse?

 • I den ene skal spillerne tage kvartcirkel brikker i starten af spillet, før de gør noget andet. Hver enkelt brik afspejler en lov, som kan påvirke alle de andre spillere. Disse kan give nogle klare fordele i spillet, og modsat nogle klare ulemper for ens modspillere.
 • I den anden bliver der afsløret fem tilfældige lovkort i starten af spillet, og der bliver placeret et antal brikker på denne, afhængig af antallet af spillere. Dette kort udløser en skat på spillerne som vil spille kort af en given farve. Når en spiller betaler skatten, tager han en af brikkerne. I slutningen af en alder vil der blive tildelt en bonus, hvis alle brikker er fjernet. Hvis der stadigvæk er brikker tilbage, bliver hver spiller uden brikker straffet.

Reglerne er på engelsk men brikkerne og kortene indeholder ikke tekst, så du kan sagtens kombinere udvidelsen med det danske grundspil. 7 Wonders Babel skal spilles sammen med grundspillet, som kan købes lige her.

Spillet indeholder:

 • Pap til at bygge et Babels-tårn
 • Flere kort, mønter og markører
 • Engelske spilleregler

Mere fra 7 Wonders serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation