MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Strategispil

Det gælder om at holde hovedet koldt, når du vover dig ud i et strategispil. Et godt strategispil vil udfordre dig mentalt, da det gælder om at tænke logisk og flere skridt fremad, end hvad din modstander gør. For at vinde et strategispil, så skal du have lagt den perfekte strategi, så du kan løse den opgave, som du kommer ud for.

Test dig selv i spillet 7 Wonders, og udfordre en af dine modstander til en hæsblæsende kamp, hvor det gælder om at skaffe de fleste sejrspoint sammen for at vinde spillet. Du kan også begive dig ud i et helt andet univers, hvor du skal kæmpe om Jern Tronen i Game of Thrones. Der er mange måder, hvorpå du kan lægge en god strategi for enten at løse en opgave eller vinde i et spil. Her hos Nordiskspil har vi samlet en masse fede strategispil, der vil give dig en udfordring på det højeste plan. Du kan samarbejde med en ven, hvor I nærmest er ved at vride totterne af hinanden for at løse den umulige gåde i Den Forladte Hytte, hvor I skal knække koden og flygte fra hytten i en fart. Hvis du arbejder bedst under tidspres, så ville Enigma være et spil for dig. Her skal du løse fire typer af gåder og nå frem til skattekamret i en flyvende fart!

Strategispil er altid en sikker vinder. Skal du spille sammen med nogen, så vil du og din ven knytte et særligt bånd, og virkelig lære hinandens bedste sider at kende. Eller tag kampen op mod en værdig modstander i et af vores mange forskellige strategispil, hvor det gælder om at opbygge en hær og slå din modstander.


13 Days - The Cuban Missile Crisis
Løs Cubakrisen på blot 45 minutter! Et hæsblæsende historisk strategispil for 2 personer.  

3-I-1 spilleæske i træ
Spil skak, dam eller backgammon.

4 på stribe - Mindfuld classics
4 på stribe i en lækker version med FSC-certificeret bambustræ

7 Wonders - Babel
7 Wonders Babel er to udvidelser samlet i én pakke. Husk at denne version ikke kan spilles, hvis man ikke har grundspillet. Spillet er på engelsk.

7 Wonders Architects - Nordisk
I denne helt nye og mere familie venlige udgave af 7 Wonders er reglerne gjort nemmere og hurtigere at lærer.

7 Wonders Armada V2 - Nordisk
Etabler din dominans til søs såvel som hjemme. Udforsk bølgerne på et nyt bræt, der tilbyder nye strategiske muligheder. Kun kompatibel med den anden udgave af 7 Wonders og dens udvidelser.

7 Wonders Cities - Nordisk V2 - Dansk
Spillet er en udvidelse til det klassiske 7 Wonders, som gør spillet langt mere aggressivt end de tidligere versioner. Skærp din indre strateg med denne udvidelse, af et i forvejen spændende og underholdende strategi kortspil.

7 Wonders Duel - Dansk
Saml sejspoint eller blev den mest dominerende civilisation. Til kun 2 spillere findes der næsten ikke bedre underholdning! Spillet er på dansk - find den engelske udgave her.

7 Wonders Duel - Engelsk
7 Wonders Duel er et af de bedste strategi kortspil, for to spillere. Oplev 7 Wonders klassikeren, også selvom i ikke kan samle mere end to spillere, til en god omgang taktisk strategispil. Spillet er på engelsk. Find den danske udgave her.

7 Wonders Duel Pantheon - Dansk

Denne udvidelse tilføjer den ægyptiske og den græske civilisation til dit 7 Wonders Duel spil.

Med 7 Wonders Duel Pantheon udvider du dermed med 2 civilisationer. Husk at udvidelsen skal spilles sammen med 7 Wonders Duel grundspil.7 Wonders Duel Pantheon - Engelsk

7 Wonders Duel Pantheon er en udvidelse til 7 Wonders Duel grundspillet, hvor 2 nye civilisationer dukker op.

Denne udgave af udvidelsen til 7 Wonders grundspillet er på engelsk. Det betyder at spillereglerne skal læses på engelsk.7 Wonders Leaders V2 - Dansk
Udvidelsen til det populære 7 Wonders. Tilføj en ekstra dimension til dit spil, og gør din civilisation mindeværdig. Denne udvidelse kræver grundspillet 7 Wonders, som også kan købes hos os.

7 Wonders V2 - Nordisk
Årets voksenspil 2011. Et skønt kortspil som kan spilles på ca. en time, hvilket er meget hurtigt ift. strategispil. Man kan være 3-7 spillere, og det handler om at få opbygget sin civilisation og få vundet herredømmet. 7 wonders spillet bliver lidt mere avanceret når man er flere med end 3, da man så vælger at have flere kort med.

7 Wonders: Wonder Pack
7 Wonders - Wonder pakken, giver nu endnu flere muligheder, før spillet overhovedet starter. Med 4 nye civilisationer kan du nu udforske flere nye veje og strategier i det allerede fremragende grundspil, 7 Wonders. Husk at dette spil er en udvidelse til 7 Wonders grundspillet og kan ikke spilles alene. Grundspillet kan findes her.

A Game of Thrones Card Game 2nd edition

Det ideelle kortspil til alle Game of Thrones fans, hvor du får lov til at udleve din drøm, nemlig at dyste om Jerntronen i Westeros.

   

A Game of Thrones Catan: Brotherhood of the Watch 5-6 Player Extension - Engelsk
Nu kan I spille med op til 6 spillere i denne udvidelse af det populære Game of Thrones Catan, der gør spillet særdeles mere underholdende.

A Game of Thrones Catan: Brotherhood of the Watch - Engelsk
I Game of Thrones Catan skal du forsvare riget Westeros. Brotherhood of the Watch kaldes denne udgave af Catan, I hvilken du skal forbedre infrastrukturen syd for muren. Hvis du klarer opgaven har du mulighed for at blive den nye Lord Commander for Nattens Vogtere.

A Game of Thrones: The Board Game 2nd edition
A Game of Thrones findes nu som brætspil og er baseret på de populære bøger Game of Thrones skrevet af George R. R. Martin. De fleste kender nok bedst TV serien Game of Thrones, som er baseret på bøgerne, og som er blevet enormt populære på meget kort tid. Game of Thrones Board Game er et strategisk brætspil, hvor man kontrollerer de velkendte figurer fra serien, kæmper mod fjender, og samler ressourcer til at forsvare sit territorium.

Acts - A Game About Acts
In the Footsteps of Paul

Adventure Games: Monochrome
I dette spil må I følge de spor, I får, og snakke med de rigtige mennesker for at afsløre hemmelighederne i det mystiske firma Monochrome Inc.

Adventure Games: The Dungeon
Kan I opklare mysteriet og samtidig finde en måde at undslippe?

Age of Innovation
Dyk ned i 'Age of Innovation' og form din skæbne i Terra Mystica's verden. Vil du dominere terrænet og lede din fraktion til sejr?

Agricola - Dansk
Dette brætspil handler om livet på landet, hvor du kæmper mod dine naboer om at bygge den bedste og største gård. Udvid familien, huset og gården for at vinde spillet. Har tidligere vundet den anerkendte pris Spiel des Jahres i Tyskland - og nu kan du få spillet på dansk!

Agricola - Engelsk
Er avancerede og komplekse strategispil blandt dine favoritter, så vil Agricola udgøre et spændende og omfattende alternativ i samlingen. Bemærk at spillet er på engelsk og dette er 2016-udgaven fra Mayfair Games

Alhambra

I Alhambra skal bygherrer dyste om at være den bedste til at bygge en flot by. Om bygherrerne vinder handler om, hvilken by har det skønneste palads. I dette arabiske univers kæmper arabere og europæere om at være den bedste til at bygge.Ankh Gods of Egypt - Engelsk
Hvem vil ende med at være Egyptens eneste gud? Gamle egyptere tilbad mange guder, som hver havde kontrol over forskellige aspekter af hverdagen. Tiderne ændrer sig dog, og befolkningen er begyndt at tilbede et mindre og mindre antal. De smelter forskellige guder sammen og fokuserer deres beundring til kun ganske få. Noget stort er i gang. Det ægyptiske folk går de mod et monoteistisk samfund. Guderne, der fornemmer, hvad der sker, kæmper indbyrdes for at blive den ene gud, som befolkningen giver deres tilbedelse. En vil blive tilbedt. De andre vil blive glemt.

Ark Nova
Ark Nova er spillet hvor du har din egen zoologiske have! Et spændende spil, som byder på udfordrende opgaver og kamp til stregen.

Arkham Horror - The Card Game - Engelsk
Hvis du er vild med et godt gys, så tag ud på et uhyggeligt eventyr i Arkham Horror, der både er et kortspil og rollespil på samme tid.

Arkham Horror - The Card Game: The Circle Undone Deluxe Expansion
Bliv skræmt fra vid og sans i Arkham Horror-spillet. Her får du en udvidelse til grundspillet, hvor I skal dykke ind i Arkhams fortid.

Arkham Horror - Under Dark Waves 3rd. Ed. - Engelsk
Arkham Horror - Under Dark Waves 3rd. Edition - strategispil. Udvidelse af Arkham Horror 3rd edition OBS. Det kræver grundspillet for at kunne spille dette spil.

Arkham Horror 2nd edition
Arkham Horror handler om at samarbejde, om at få bekæmpet ondskaben i byen Arkham. Der er et lidt nørdet spil og tager lang tid, og det er det perfekte brætspil for fans af Steven King og andre gode gyserforfattere.

Arkham Horror 3rd edition - Engelsk
Arkham Horror handler om at samarbejde, om at få bekæmpet ondskaben i byen Arkham. Der er et lidt nørdet spil og tager lang tid, og det er det perfekte brætspil for fans af Steven King og andre gode gyserforfattere.

Axis & Allies: 1914
Dyk ned i skyttegravene fra 1914 med Axis & Allies WWI. Glem alt om blitzkrige; her er kampen hård, brutal og målt i meter. Kontroller en af stormagterne i en tid med nytænkende krigsførelse. Kan du lede din nation til sejr i denne uforglemmelige konflikt?

Azul
Azul er et kreativt spil, hvor du skal udsmykke væggene på Evoras palads. Det gælder om at skabe flotte mønstre og samtidig tænke fremad. Ved at lave flotte mosaikker optjener du point og kan derved vinde spillet. Et anderledes spil, som vil give timevis af sjov til venner og familie.

Bad Bones - Engelsk
Kan du forsvare dit kongerige mod skeletterne?

Betrayal at Baldurs Gate - Engelsk
Der er lagt en skygge over Bhaal, og nu begynder der at dukke monstre og andre rædsler frem fra mørket i Betrayal at Baldur's Gate.

Betrayal at House on the Hill 2nd Edition
Er du klar til noget af et gys, når du er ude at køre en mørk og regnfuld aften med dine venner? Her finder I et stort gammelt hus, der er fyldt med mysterier og monstre!

Betrayal at House on the Hill 3rd edition
Tredje udgave at serien om det uhyggelige hus på højen. Fordyb dig i denne fortælling.

Betrayal at House on the Hill: Widow's Walk
Træd ind i det uhyggelige hus på bjerget, hvis du tør, og hvis du ved hvordan du kommer ud igen. Nu kan du købe Widow’s Walk udvidelsen til det originale Betrayal-spil.

Betrayal Legacy - Engelsk
Over flere generationer har familier besat et hus, og skabt nogle skræmmende historier. Det er nu jeres tur til at skabe jeres helt egen historie.

Black Angel - Engelsk
Black Angel - Spændende science fiction startegispil, hvor det gælder om at komme til planeten Spes.

Blood Rage

I Blood Rage skal du sikre din plads i Valhal ved at plyndre, sejre og udføre heltegerninger. Sørg for at du for en ærefuld død ved at bruge gudernes strategier. Din klan skal styrkes og du skal kunne udføre din strategi bedre end dine fjender for at vinde i Blood Rage.Blood Rage: 5th Player Expansion
Nu kan du spille Blood Rage med 5 spillere.

Blood Rage: Gods of Asgard

Udvidelsen til Blood Rage inkluderer guderne fra Asgard og deres kræfter.

Blood Rage er det populære spil om vikinger og deres kamp for at komme til Valhalla, når Ragnarok kommer.Blood Rage: Mystics of Midgard

En udvidelse til Blood Rage, hvor shamanske krigere giver spillet en ny dimension. Der kan nu kæmpes med mystiske kræfter klanerne imellem. Klanen bliver opgraderet med denne spændende udvidelse.Brass Birmingham

Brass Lancashire - Engelsk
Strategispillet - Brass Lancashire.

Breaking Bad: The Board Game
Brætspillet, baseret på den berømte tv-serie "Breaking Bad"!

Brætspil 3 i 1 fra Magni

Captain Sonar - Dansk
Spændende samarbejdsspil, hvor det gælder om at få fjendens ubåd sænket ned på havets bund.

Captain Sonar - Engelsk
Captain Sonar er et innovativt real time spil, der udfordrer to hold, med hver deres U-båd, til en spændende kamp om at finde og skyde modstanderen ned. Det sjove er, at spillet ikke kører i runder eller ture, men i real time, så hvert hold kan arbejde, så hurtigt de kan. Der kan være 1-4 spillere pr hold, og hver gang u-båden skal udføre en manøvre, er der flere af spillerne, der skal reagere. Det er nemt at forstå og svært at spille, men vigtigst af alt, er det hylende morsomt!

Carcassonne
Carcassonne er et meget populært brætspil. Det er et af de mest populære brætspil gennem de sidste 10 år. Carcassonne har vundet forskellige priser, og er et rigtig godt spil til mange forskellige lejligheder. Carcassonne er et strategisk spil, og er et relativt enkelt spil, men også et rigtig spændende og udfordrende spil, hvor hver spillerunde overrasker og udfordrer deltagerne.

Carcassonne - Hunters & Gatherers
Carcassonne - Hunters & Gatherers - Familiespil og børnespil. Enkeltstående spil i Carcassonne serien.

Carcassonne 20th Anniversary
Carcassonne - 20-årsjubilæet for denne klassiker skal fejres! Det gøres med en særudgave der adskiller sig på følgende punkter: - Specialdesignet æske - Nye illustrationer på brikkerne - Flere flodbrikker - Ny miniekspansion - Klistermærker - Nyt layout og papir

Carcassonne Big Box
Den helt store Carcassonne Big box, som indeholder grundspillet samt ikke mindre end 11 udvidelser. Grundspillet kan du købe her

Castles Of Mad King Ludwig
Den lunefulde King Ludwig skal tilfredsstilles, men pas på, for manden er gal. I Castles of Mad King Ludwig skal du ligge brikker, og bygge det perfekte slot til den lunefulde konge

CATAN - Starfarers - Engelsk
Twenty years ago, the settlers started into the depths of the galaxy to discover unknown planets, the undiscovered universe lying before them. Maybe they'll find planets with good ore or carbon deposits — or perhaps only barren ice planets. They might encounter alien folks and start lucrative trading, with pirates and wormholes being a constant challenge for them.

Catan (Settlers of) - Engelsk
I The Settlers of Catan forsøger spillere at være den dominerende kraft på øen Catan.

Catan expansions - seafarers - Engelsk
Endnu et spil til Catan-serien!

Catan: Dawn of Humankind
Opbyg din civilisation i stenalderen i Catan: Dawn of Humankind. 3-4 Spillere Fra 12 år Spilletid ca. 60min Spillet er på Engelsk

Caverna - Engelsk

Caverna er fortsættelsen af Agricola, det meget kendte strategi spil, der handler om landbrug.

Ligesom Agricola, handler Caverna om at dyrke landet på den bedste måde. Spillet kan dog spilles uden Agricola, da det har sin egen historie.Caverna Cave vs Cave - Big Box - Engelsk
I to-spiller spillet Caverna: Cave vs. Cave starter hver spiller spillet med kun to dværge og en lille udgravning i siden af et bjerg. I løbet af otte runder vil de fordoble deres arbejdsstyrke, åbne op for nyt opholdsrum i bjerget, bygge nye bygninger og rum, hvor de kan bo, og grave efter ædle metaller. Caverna: Cave vs Cave – The Big Box indeholder alt materialet i grundspillet og den første udvidelse i en enkelt pakke.

Caverna Cave vs Cave - Engelsk

Vær en god og vindende dværg ved at udgrave din hule i bjerget og samle masser af guld.

Brug de forskellige handlinger og saml point ved at bygge løs og finde metaller.Celtic
Kelterne står over for at skulle vælge en ny fyrste. Den gamle fyrste af Glauberg ligger døende, og fire familier kæmper om at vinde sig titlen som den næste fyrste. Familierne kæmper om magt og indflydelse ved gennem handel og rejser at etablere forbindelser gennem hele regionen.

Century Spice Road
Century Spice Road består af en række forskellige spillekort, som lægges ud på bordet. Kortene indikerer blandt andet, hvilke krydderier du kan få. Det gælder om både at tænke logisk samtidig med, at der også er held med i spillet. Dette spil kan give mange timers underholdning.

Chronicles Of Crime - Dansk
Spændende samarbejdsspil, hvor det gælder om at efterforske kriminaliteten. Der gøres brug af både app, brætspil og et strejf af Virtual Reality.

Chronicles of Crime - Engelsk
Er du klar på et spændende samarbejdsspil, der går ud på at undersøge drabssager og opklare mysterier? Så er Chronicles of Crime lige noget for dig!

Chronicles of Crime: Noir - Engelsk
Denne udvidelse bringer nye mystiske mord, der skal opklares inden tiden løber ud!

Chronicles of Crime: Welcome to Redview - Engelsk
Med denne udvidelse får I fire nye scenarier, med nye gerningsmænd og mordgåder, der skal opklares.

Citadels Revised 2021 Edition
Citadels Revised 2021 Edition er et spændende kortspil, hvor du konkurrerer mod andre spillere om at bygge den mest imponerende by. Spillerne vælger karakterer med forskellige egenskaber og skal planlægge strategien for at samle ressourcer, bygge distrikter og samle point. Denne nye udgave af spillet har opdaterede regler og kort, samt nyt design, som giver en frisk og moderne udtryk til spillet. Citadels er et fantastisk spil for både erfarne og nye spillere og tilbyder en perfekt blanding af taktik og charme, som vil holde dig underholdt i timevis.

Civilization: A New Dawn
Nu kæmper forskellige befolkninger igen om verdensmagten i Civilization: A New Dawn. Hele menneskehedens historie og kultur afhænger af jeres handlinger og vil blive formet efter dem. Er du klar på at tage kampen op om at føre din civilisation til sejr og erkendelse?

Clank! - Engelsk
Nup en bid af eventyret i denne fantastiske klassiker: Deck-building-spillet Clank! Snig dig ind i en vred drages bjerghule for at stjæle dyrebare artefakter. Gå dybere ned for at finde mere værdifuldt bytte. Hent kort til dit deck og se dine tyveevner vokse.

Colt Express
I det lovløse vilde vesten, er du banditten der skal forsøge at frarøve togpassagererne deres værdier. Desværre for dig, er du ikke den eneste, og du skal kæmpe med næb og klør de andre banditter.

Colt Express Big Box
Røv toget og undgå fængsel i det sjove og kaotiske spil Colt Express Big Box. 2-9 Spillere Fra 9 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk.

Colt Express: Horses & Stagecoach
Udvidelsen til det populære Colt Express. Du får nu også en diligence du kan plyndre og heste du kan ride på. Mere aktion og flere muligheder.

Corrosion - Engelsk
Byg midlertidige motorer og brug dem godt, før dine maskiner og gear ruster

Coup - Dansk
Den der har magten er alene tilbage.

Crime Scene: Brooklyn 2002 - Dansk
Kan i løse gåderne og udpege den skyldige?

Crime Scene: Helsinki 2012 - Dansk
Kan i løse gåderne og udpege den skyldige?

Crime Scene: ISS Excalibur 2049 - Dansk
Et mord på en rumstation.... Kan i løse gåderne og udpege den skyldige?

Crime scene: Lazio 1356 - Dansk
Mysterier i et kloster i det 12. århundrede.... Kan i løse gåderne og finde frem til den skyldige?

Crime scene: London 1892 - Dansk
Kan i løse gåderne og udpege den skyldige?

Crime Scene: Moskva 1989 - Dansk
Kan i løse gåderne og udpege den skyldige?

Cøpenhagen
Hvem kan lave det mest farvestrålende hus? Guldbrikken - Vinder af Årets Familiespil 2019

Cøpenhagen Roll & Write
- Hvem kan lave den smukkeste facade i Nyhavn? - Rul dine terninger og byg løs.

Dead of Winter - A Crossroads game - Engelsk
Vær leder af en fraktion af efterladte mennesker, i en verden hvor det meste af menneskeheden enten er døde, syge eller kødædende monstre. Et fremragende samarbejdsspil, hvor alle spillere har samme mål, men dog også hemmelige personlige agendaer. I Dead Of Winther kan det ende med at alle vinder, eller måske at alle taber!

Dead Of Winter - The Long Night - Engelsk

Dead of Winter – The Long Night har fået gode anmeldelser og kan spilles med eller uden det andet spil i samme serie, Dead of Winter – A Crossroads Game.

Spillet handler om hvordan du klarer dig, når der pludselig lurer zombier og udfordringer rundt omkring.Dead of Winter: Warring Colonies Expansion - Engelsk
Warring Colonies kommer med et bjerg af indhold, hvoraf mange understøtter den nye holdvariant for 4-11 spillere, hvor to kolonier konkurrerer over de samme steder for begrænsede ressourcer og magt.

Decrypto
Kan du gætte koden?

Deluxe Backgammon i træ, magnetisk
Smart rejseversion i træ med magnetiske brikker

Deluxe Shut the box i træ
Lækker udgave i træ, med plads til hele familien!

Deluxe Skak i træ
Det klassiske spil i en lækker rejsekvalitet!

Detective: A Modern Crime Board Game - Engelsk
Can you solve the mysteries? Exciting co-op game with 1-5 players

Detective: A Modern Crime Board Game – Season One - Engelsk
Detective: A Modern Crime Board Game – Season One, a.k.a. Detective: Season One, is a fully co-operative, deeply immersive board game in which 1-5 players take on the roles of investigators trying to solve a crime.

DGT Skak Startsæt

Skak handler om at angribe din modstanders konge, før din egen konge bliver angrebet af din modstander. Du kan bruge de andre brikker på skakbrættet til at beskytte din egen konge og til at angribe modstanderens konge. Skak er et meget strategisk spil, så overvej hver træk du laver.Diamond Quest - Smartgames
Følg sporene og find diamanten.

Dice Miner
Saml terninger fra bjerget for at besejre dragerne!

Dice Realms - Engelsk
Udvid, opgrader og foder dit rige med tilpassede terninger. Pas på, vinteren kommer!

Diplomacy
Er du klar til at blive Europas næste stormagt? Men husk - tillid er en sjælden vare i denne tidsalder af intriger.

Distant suns - Engelsk
Your mission: map the galaxy! Plan your trajectory, locate black holes, establish contact with extraterrestrial races...

Dominion 2nd Edition - Engelsk
Dominion er et strategispil for voksne og store børn. Det er ret unikt i gameplayet, men har dog ligheder til spil som fx. Settlers, hvor man ligeledes skal samle sig flest sejrspoint for at vinde. Dominion er et gammelt spil, som har fået et godt comeback in Danmark de senere år. Spillet er på engelsk - og i 2016-udgaven.

Dominion 2nd Edition Update Pack
Her får du en udvidelse til Dominion grundspillet, hvor du får nogle helt nye kort at spille med. Få de 7 kongerier til 2nd Edition udgaven.

Dominion Big Box 2nd edition
I dette eventyrlige udgave af Dominion får man både grundspillet og Intrigue i 2nd edition udgaven.

Dominion Intrigue 2nd Edition - Update Pack
Tilføj endnu mere spænding til dit Dominion: Intrigue spil med denne udvidelse, hvor du får helt nye 2nd Edition kort.

Dominion Menagerie
Dominion Menagerie - Strategispil. OBS. Dette er en udvidelse. For at kunne spille spillet skal man bruge Dominion spillet.

Dominion: Adventures - Engelsk
I dette eventyrlige spil kan man aldrig forudse hvad der kommer til at ske. Dominion: Adventures er den niende i rækken og byder på både nye og gamle mekanikker. Hvis du var vild med de første, vil du helt sikkert også synes om den niende udgave. Så inviterer vennerne over til en hyggelig spilleaften. Men husk: For at spille Dominion - Adventures kræver det grundspillet.

Dominion: Dark Ages
Dette eventyrlige spil er den 7. udvidelse til Dominion. Her har fattigdom og usselhed ramt landet. Men rotter er også et stort problem. Så hvis du allerede kender til Dominion serien vil du også nyde denne udgave. Så få fat i venner og få jer en rigtig hyggelig aften.

Dominion: Hinterlands
Dette eventyrlige spil er den 6. udvidelse af Dominion. Den indeholder masser af nye kort og muligheder.

Dominion: Intrigue 2nd edition - Engelsk
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Intrigue 2nd edition har du mulighed for at denne udgave alene eller sammen med alle udgivelserne.

Dominion: Nocturne
Få en udvidelse til det populære spil, Dominion, som er den 11. udvidelse. Tilføj flere kort til spillet, og få endnu mere underholdning sammen med familie og venner.

Dominion: Seaside
Dette eventyrlige spil er der virkelig lagt op til hygge med vennerne. I Dominion: Dominion: Seaside er du på havet, og når du er i land vil du gerne erobre det. Så få fat i venner så I kan se hvem er jer der erobre mest, men også hvem der vinder.

Downforce Danger Circuit
Downforce: Danger Circuit, en udvidelse til Downforce, består af to nye baner på et dobbeltsidet spillebræt samt seks nye racerkræfter, der skal blandes med dem i grundspillet.

Downforce Wild Ride - Engelsk
Downforce: Wild Ride, en udvidelse til Downforce. Består af to nye spor på et dobbeltsidet spillebræt sammen med 3D-ramper og vilde dyr, der skal bruges på de nye Baner

Drabet ved Amalienborg Slot - Solve a Mystery
I dette spil skal I ud i Københavns gader for at opklare en mordgåde, som er baseret på et virkeligt mord!

Dune Betrayal - Engelsk
Hvem får kontrollen over Dune? Hvem er dine venner, og hvem er dine fjender?

Dune: A Game of Conquest and Diplomacy - Engelsk
Tag del i en af de mest berømte science fiction-historier nogensinde. Send dine styrker til Dune og før dit hus til sejr.

Eclipse - Second Dawn for the Galaxy - Engelsk
Eclipse - Second Dawn for the Galaxy er en absolut strategiperle; styr en hel civilisation i rummet!

Enigma
I Enigma skal du løse en række simple logiske gåder under tidspres! Det forårsager mange tanketors, frustrationer og grin for alle spillerne undervejs. Enigma vandt Guldbrikkens pris i kategorien Årets Voksenspil i år 2013.

Escape Room
Escape Room - Hvor godt håndterer du stressede situationer? Test det og se om I sammen kan slippe ud af fængslet inden tiden rinder ud.

EscapeRun Alcatraz 2034
Træd ind på Alcatraz - men kan du klare det?

Euphrates & Tigres contest of kings
Kortspilsversionen af det populære spil: Euphrat & Tigris

Everdell
Everdell - nu skal dyrene bygge nye territorier og flotte byer.

Everdell: Farshore
Er du klar til at navigere de uforudsigelige farvande og afsløre hemmelighederne i Farshore's fortryllede verden? Eventyret venter.

EXIT + PUZZLE: The Deserted Lighthouse - Engelsk
Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og tænde fyret, før skibet går ned på klipperne?

EXIT + PUZZLE: The Sacred Temple - Engelsk
Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og stoppe tyveriet af de dyrebare kulturgenstande fra templet?

EXIT 1: Den Forladte Hytte - Dansk
Din bil bryder sammen, og du søger ly hos en forladt hytte. Men næste dag er døren låst, og der er ingen vej ud. Den tidligere ejer har efterladt gåder og mystiske ting til dig. Kan du løse den mystiske gåde om den forladte hytte?

EXIT 11: Den Fortryllede Skov - Dansk
En afslappende tur i skoven tager en helt anden drejning, når du pludselig støder på mærkelige eventyrvæsner og endnu mærkeligere gåder. Vil du nogensinde finde vej ud?!

EXIT 12: The House of Riddles - Engelsk
Hvis I vil slippe ud af dette gådefulde hus, må I arbejde sammen om at løse alle gåderne!

EXIT 14: The Stormy Flight - Engelsk
Team spirit, creativity, mystery and speed are in demand at EXIT: The Game – The Stormy Flight. The 1-4 players have little time to bring a complicated situation under control again: The players are part of the crew of a passenger plane headed to Barbados. Suddenly they get into the middle of an electrical storm. Water penetrates the machine and parts of the technology fail. Will the team be able to repair the aircraft and land safely? There is not much time left...

Exit 18: Return to the abandoned cabin - Engelsk
Løs gåderne og afslør hemmelighederne om rædselshytten i skoven. Et hårrejsende spil hvor alt er muligt…

EXIT 2: Det Hemmelige laboratorium - Dansk
Du er med i et medicinsk forsøg, og du befinder dig i et laboratorium. Du er helt alene, men pludselig bliver alt sort. Du vågner op, døren er låst, og du finder nogle mystíske genstande. Kan du undslippe det hemmelige laboratorium i tide?

EXIT 3: Faraos Gravkammer - Dansk
Du befinder dig i Egypten på en vandretur med et hold. Pludselig er de alle væk, og du er inde i et mørkt gravkammer. Du hører døren bliver lukket bag dig. Hvad gør du nu? Kan du bryde koden og flygte, inden det er for sent?

EXIT 4: Den Sunkne Skat - Dansk
Kan I løse gåden og finde skatten før tiden løber ud? Dyk med ned på havets bund og oplev endnu et yderst spændende EXIT-spil! Exit: Den sunkne skat er det letteste af de danske Exit-spil og derfor et perfekt sted at starte - og børn kan også være med!

EXIT 5: Den Glemte Ø - Dansk
Elsker du spænding og en god krimi-historie? Så er EXIT-spillene lige noget for dig, for med EXIT får du lov til at tage et Escape Room med hjem i din egen stue!

EXIT 6: Døden på Orientekspressen - Dansk
Er du vild med spænding, men har du lyst til at prøve noget nyt? så drop weekends-krimien og prøv i stedet et spil EXIT! Med EXIT-spillene får du mulighed for at tage et Escape Room med hjem i din egen stue!

Exit 7: Den gådefulde villa - Dansk
EXIT 7 - The Game - Spændende spil, hvor spillerne sammenskal løse forskellige gåder. OBS. Spillet er beregnet til kun at blive spillet én gang.

EXIT 8: Spøgelseshuset - Dansk
EXIT 8 - Spøgelseshuset, som man måske ikke kommer ud af igen.

Exit 9: Det Forbudte Slot - Dansk
Løs gåden så hurtigt som I kan... Spændende samarbejdsspil, hvor det gælder om at bryde koden.

EXIT Advent Calendar - The hunt for the Golden Book - Engelsk
En spændende julekalender med 24 opgaver der leder dig på sporet af Julemandens forsvundne bog!

EXIT Advent Calendar - The Mysterious Ice Cave - Engelsk
En spændende julekalender med 24 gåder der skal løses for at afsløre hemmeligheden!

EXIT: LotR - Shadows Over Middle-Earth - Engelsk
Gandalf har sat jer på en opgave - at redde verden.

EXIT: The Game - Dead Man on the Orient Express - Engelsk
Der er sket et mord ombord på Orient Express. Du befinder dig ombord på toget, og morderen er stadig løs. Kan du nå at løse gåden, inden det er for sent?

EXIT: The Game - The Abandoned Cabin - Engelsk
Dette spil tester jeres evne til at samarbejde. Det handler om at vinde over spillet sammen fremfor at vinde over hinanden. Løs gåderne, hvis I kan. Kun på den måde kan I slippe fra den forladte hytte igen.

EXIT: The Game - The Catacombs of Horror - Engelsk
Kan i undslippe katakamberne under Paris?

EXIT: The Game - The Forbidden Castle - Engelsk
Slottet er højdepunktet på jeres vandretur. End ikke et minut efter I er kommet indenfor, smækker den knagende dør bag jer, og er låst. Der ser ikke ud til at være andre udgange, men mystiske ledetråde fører jer i nye retninger. Er I i stand til at løse gåderne, og finde vejen ud i friheden igen?

EXIT: The Game - The Forgotten Island - Engelsk
Strandet på en ø, er en låst båd det eneste håb - men den mystiske ejer har forladt gåder over hele øen. Vil i kunne løse dem, frigøre båden og flygte? - Bryd koden, løs gåden og flygt! Spændende samarbejdsspil.

Exit: The Game - The Mysterious Museum - Engelsk
Kan du og dine venner undslippe museet?

EXIT: The Game - The Pharaoh's Tomb - Engelsk
I dette spil skal alle spillere arbejde sammen om at slippe ud af graven i Ægypten. Men kun ved at løse mysteriet og gåderne kan I slippe ud. Brug spillet til at øve dig på at samarbejde eller spil det alene.

EXIT: The Game - The Polar Station - Engelsk
En gruppe polar forskere er ved en fejltagelse blevet låst inde - og de har kun en time til at finde den kode, der vil knække låseprogrammet.

EXIT: The Game - The Secret Lab - Engelsk
Find ud af det farlige laboratorium i en fart! I dette samarbejdsspil skal spillerne arbejde sammen for at vinde over spillet og for at låse døren op, så I kan slippe ud af laboratoriet.

EXIT: The Game - The Sinister Mansion - Engelsk
Du er blevet inviteret til fest på et stort palæ, men ved ankomsten indser du, at du er med i et makabert spil. Uret tikker. Kan du nå at løse gåderne inden det er for sent?

EXIT: The Game - The Sunken Treasure - Engelsk
Du er på skattejagt efter den værdifulde skat af Santa Maria. Pludselig går det grueligt galt, og du er fanget dybt under vandet. Kan du løse vragets gåder og nå op til overfladen i tide?

Fallout
Fallout er ligesom videospillene, et Post-nuclear udforsknings spil, med en fed historie basseret på dem fra spillene. Udforsk verdenen, udvikl din karrakter og find seje nye våben og udstyr. Er du klar på at erobre den nye verden?

Flamme Rouge

Cykelspillet Flamme Rouge er et godt spil til alle, der godt kan lide et taktisk spil om fart og som handler mest om hvem der kommer først i mål.

Ved at trække spillekort fra ens bunke finder du ud af, hvordan din rytter kan bevæge sig. Men det handler også om den strategi som du lægger for din rytter.Flamme Rouge Meteo
Flamme Rouge Meteo, tilføj vejrforhold til dit Flamme Rouge!

Flamme Rouge Peloton
Flamme Rouge Peloton er den første udvidelse til det populære cykelracerspil Flamme Rouge. Peloton, har nye brikker med bredere og smallere veje til at bygge bane af og giver mulighed for at spille spillet, med til 6 spillere. Der er også regler for solo spil og spil med helt op 12 spillere.

Fog of Love - Engelsk
Fog of Love, et spil om at være i et parforhold og få det til at virke. Det er skægt, det er spændende, og det er udfordrende.

Forgotten Waters - Engelsk
Ahoy - Find din indre pirat frem og tag på nye eventyr! Forgotten Waters er et Crossroads-spil, der foregår i en verden af fantastiske pirateventyr. I den påtager spillerne sig rollen som pirater, der sejler sammen på et skib, og forsøger at fremme deres egne personlige historier såvel som et fælles mål.

Formula D

Formula D er spillet, hvor du kan være med i det vildeste bil ræs ved at gøre din bil klar, styre bilens gear og planlægge din kørsel. Spillet er godt lavet og gør det nemt at forestille sig at man er med i et rigtigt bil ræs.Fresko

Vær med til at restaurere katedralens malerier og få et indblik i, hvordan det var at være en af datidens store kunstnere og hvilken arbejdsbyrde og hvilket pres, der lå på deres skuldre.

Fresko var nomineret til Guldbrikken i år 2012 i kategorien Årets Voksenspil på grund af spillets mange muligheder og til tider avancerede spilforløb.Frosthaven
Tag med til det iskolde Frosthaven, hvor overlevelse kræver mere end blot varmt tøj. Kan du forsvare forposten og afværge dens undergang?

Game of Thrones (HBO): The Iron Throne
Nu handler det om at vinde Jerntronen! Klanerne i Westeros kæmper om at overtage tronen efter Baratheons død. Hvis du har snilde kan du blive den næste på tronen.

Game of Thrones (HBO): The Wars to Come
Denne udvidelse gør det muligt for jer at spille op til 7 personer mod hinanden fordi husene Greyjoy og Martell har tilsluttet sig kampen om Jerntronen.

Game of Thrones Card Game (HBO Ed.)
Dette kortspil er baseret på den populære tv-serie, Game of Thrones. Dette kortspil gør det muligt at udleve Game of Thrones serien i et simpelt spil. For alle der brænder for Game of Thrones serien.

Game of Thrones: The Board Game 2nd edition: Expansion Mother of Dragons
En udvidelse til det populære strategi spil!

Genial
Placer dine brikker så du, ved hjælp af de omkringliggende brikker, får flest mulige point. Du skal bruge strategi og taktik at være god i dette spil. Hver gang du spiller bliver du bedre til at regne ud, hvornår du spiller det bedst.

Gloomhaven
Gloomhaven 3rd Edition En af de mest hypede nyheder fra 2018 - og med god grund! Næsten 10 kg pap er klar til mange timers spil!

Gloomhaven Jaws of the Lion
Gloomhaven Jaws of the Lion - Strategispil

Gloomhaven: Forgotten Circles Expansion
Gloomhaven: Forgotten Circles Expansion - en udvidelse til det gigantiske brætrollespil - Gloomhaven.

Gloomhaven: Jaws of the Lion - Removable Sticker Set and Map
Gloomhaven: Jaws of the Lion - Removable Sticker Set and Map er et tilbehør til fantasy-brætspillet Gloomhaven, som inkluderer en aftagelig kort-tavle og genanvendelige klistermærker til at markere spillets progression. Vigtigt at huske at dette er tilbehør til spillet, og ikke et spil i sig selv!

Gloomhaven: Removable Sticker Set
Nu kan du starte forfra på dit Gloomhaven spil.

Gnome Elf Troll - Engelsk
Skab din helt egen magiske have i dette fremragende danskudviklede spil, der opnåede fuld kickstarter-dækning.

Go - Fra Goki
Oldgammelt strategispil fra Kina!

Grand Austria Hotel
Midt i den pulserende stemning af Wiens moderne tidsalder konkurrerer udsøgte caféer om kunderne. Inspirerende kunstnere, betydningsfulde politikere og turister fra hele verden fylder Wiens gader og har brug for et hotelværelse. Dette er din chance for at forvandle din lille café til et verdensberømt hotel. Ansæt personale, opfyld gæsternes ønsker og vind kejserens gunst. Kun sådan kan din café blive til Grand Austria Hotel.

Grand Austria Hotel
Midt i den pulserende stemning af Wiens moderne tidsalder konkurrerer udsøgte caféer om kunderne. Inspirerende kunstnere, betydningsfulde politikere og turister fra hele verden fylder Wiens gader og har brug for et hotelværelse. Dette er din chance for at forvandle din lille café til et verdensberømt hotel. Ansæt personale, opfyld gæsternes ønsker og vind kejserens gunst. Kun sådan kan din café blive til Grand Austria Hotel.

Great Plains
Konkurrer om dominans over de store sletter Et spil for 2 personer Engelske regler, men ingen tekst i selve spillet

Great Western Trail: Argentina
Træd ind i Argentinas pulserende hjerte, hvor dine køer og strategier bliver nøglen til sejr. Kan du overliste dine rivaler og levere før toget forlader stationen?

Great Western Trail: New Zealand
I 1800-tallets USA styrer du kvægflokken fra Texas til Kansas City. Strategi, dygtige hjælpere og kløgtige beslutninger afgør din succes

Great Western Trail: Rails to the North 2nd edition
Udvid dit kvægbrugsimperium i den nordøstlige del af USA. Dette er en udvidelse til Great Western Trail.

Happy Cube Expert
En klassiker i skum :)

Harry Potter Hogwarts Battle Deck
Frem med tryllestaven, for der er lagt op til kamp mod ondskaben på Hogwarts. Samarbejd med dine bedste kammerater om at besejre skurkene.

Harry Potter Hogwarts Battle Defence Against The Dark Arts
Nu kan du udleve den ultimative drøm om at være i en duel med tryllestave og magi mod en af dine venner i Harry Potter: Hogwarts Battle – Dueling Club.

Harry Potter Hogwarts Battle Monster Box
Hvis du er rigtig modig, så tager du ud i Den Forbudte Skov sammen med dine magiske venner, hvor I skal kæmpe mod onde kræfter.

Harry Potter Hogwarts Battle: The Charms and Potions
Udvidelse til Harry Potter Hogwarts Battle.

Heat: Pedal to the Metal - Heavy Rain
Oplev spændingen og udfordringen ved at race under ekstreme forhold med "Heavy Rain", den nyeste udvidelse til Heat racerspillet. Med nye baner og opgraderinger er hvert løb en kamp mod elementerne. Forudbestillinger sendes afsted fredag d. 23/02

HeroQuest - Frozen Horror - Engelsk
30 år efter første udgivelse er Hero Quest tilbage! Oplev et univers af ond magi og mystik

HeroQuest - Kellars Keep - Engelsk
En ny og opdateret version af det klassiske eventyrspil HeroQuest

Imhotep: The Duel
Opbyg Egypten i faraoernes tid. Er du den bedste bygherre og arkitekt i det antikken Egypten? Et solidt spil for 2 personer.

Juicy Fruits - Engelsk
Hver spiller har deres eget lille ø -paradis, hvor de dyrker lækker frugt. For at vinde skal du skabe flest point ved at levere skibe med omtanke og ved at tilføje de bedste virksomheder til din ø.

Junta
Et spil om magt, penge, intriger og revolution i en banan replublik

KeyForge Call of the Archons
Træd ind i en ny verden i dette strategispil, der er fyldt med væsener og særlige evner. Intet er det samme i KeyForge: Call of the Archons, da hvert et deck er helt unikt!

Khôra: Rise of an Empire - Engelsk
Kan du lede din bystat til storhed? 2-4 spillere Spilletid ca. 75 min.

Kinaskak
Det klassiske Kinaskak i en fin metalæske og med glaskugler

Kingdom Builder
I dette strategiske familiespil gælder det om at skabe og udvikle dit eget kongerige. Kender du til klassikerne Settlers og Carcassonne, er Kingdom Builder let at gå i gang med, da disse spil på mange måder minder om hinanden. Et underholdende spil for spillefugle i alle aldre, som vil give timevis af sjov.

Kingdomino Origins - Dansk
Kingdomino Origins - mere strategi end nogensinde før!

Kingdomino: Age of Giants - Engelsk
Den engelske udgave af udvidelsen til Kingdomino og Queendomino.

Klodsmajor - Mindfuld classics
Klodsmajor som du aldrig har set det før. Lækkert kvalitetstræ!

Kluster
Hvem er hurtigst til at komme af med sine magnetiske sten?

Knaster
Det populære terningspil KNISTER har fået en efterfølger - KNASTER! Lige så simpelt som før, men nu med endnu flere muligheder for at score point. Du har chancen for at opnå tre ens, et fuldt hus og en straight. Men husk, kun rækker med alle numrene markeret giver point. Dyk ned i Knasters verden, hvor velkendt spilleglæde møder nye, spændende muligheder.

Knister
Dyk ned i det prisvindende spil Knister, der kombinerer enkelhed med spænding i et spil, hvor der ikke er ventetid. Et spil så godt, at det vandt ”Spiel des Jahres 2007”. Alle noterer de samme tal på deres scoreark, men nøglen til sejr ligger i, hvor tallene er noteret. Det er din opgave at skabe de rette kombinationer, såsom straight, tre ens eller et fuldt hus, for at vinde.

La Citta
Hvem kan tage sig bedst af sige borgere og skabe fremgang i sin by? Spillet er på engelsk og for 2-5 deltagere fra ca. 12 år.

La Famiglia
I 1980'ernes Sicilien udspillede der sig en nådesløs kamp. Kendt som "Den Store Mafia Krig", stod forskellige mafiaklaner mod og med hinanden i en kamp for overherredømme.

Lord of the Rings: Dwellers In The Dark Figure Pack
Udvidelse til Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth

Lost Cities - The Card Game
Nu kan du tage ud på en spændende ekspedition hjemme i din stue. Find en anden opdagelsesrejsende at tage på ekspedition sammen med, og find ud af hvem af jer, der gennemfører de fleste først.

Lost Ruins of Arnak
På en ubeboet ø i ukendte hav har opdagelsesrejsende fundet spor af en stor civilisation. Nu vil du lede en ekspedition for at udforske øen, finde tabte artefakter og stå over for frygtindgydende vogtere, alt sammen i en søgen efter at lære øens hemmeligheder at kende.

Lost Ruins of Arnak - Dansk
Gå på opdagelse i de forsvundne ruiner på øen Arnak

Lost Ruins of Arnak: The Missing Expedition
Professoren er forsvundet! Følg sporet af Professor Kutil til de fortabte Arnak-ruiner i denne spændende udvidelse til Lost Ruins of Arnak.

LotR: Journeys in Middle-earth
Rejs igennem Middle-Earth, og bekæmp monstrene du møder på din vej. Dette er et enormt spil, sat i Ringenes herre universet, hvor du kan spille som alle dine yndlingskarakterer. Hvad venter du på?!

LotR: Journeys in Middle-earth - Shadowed Paths - Engelsk
Udvidelsespakke til spillet "Journeys in Middle-earth". Dette spil skal kombineres og kan ikke bruges uden "Journeys in Middle-earth".

LotR: Journeys in Middle-Earth - Spreading war
Kongerigerne Rohan og Gondor kalder på hjælp - vil dine helte svare? Spreading War er en stor udvidelse til Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth. Mørket er begyndt at sprede sig til kongerigerne Gondor og Rohan, og der er mere end nogensinde brug for helte til at holde mørket stangen.

LUDO QUIZ Danmark
Sjov familieudgave som kombinerer det traditionelle ludo med en quiz om Danmark. Med mere end 1200 spørgsmål.

LUDO QUIZ Familie
Det traditionelle Ludo kombineret med en sjov quiz hvor det ikke nødvendigvis handler om at være den klogeste. Tør du tage udfordringen op?

Machi Koro 5th Anniversary Edition
Velkommen til byen Machi Koro. Du er lige blevet valgt til borgmester. Tillykke! Som nyvalgt borgmester er der store forventninger – Kan du indfri dem?

Machi Koro: The Harbor & Millionaire's Row Expansions
Udvidelse til Machi Koro 5th Anniversary Edition. 2 udvidelser til brug i Machi Koro 5th Anniversary Edition. Det kræver grundspillet at få glæde af udvidelserne.

Magic the Gathering: Arena of the Planeswalkers
Tag magisk kamp til den næste dimension

Majesty
Majesty er spillet, hvor du skaber dit eget kongerige og forsøge at erobre modspillernes kongerige. Dine spillekort er afgørende for, hvordan du kan regere, i det de sætter rammerne for, hvordan du kan handle. Et sjovt og underholdende strategispil, som kan samle familien!

Mansions of Madness 2nd ed: Horrific Journeys
Horrific Journeys er et supplement til Mansions of Madness 2nd edition, som tager de brave efterforskere ud på en farefuld rejse. Sættet indeholder fire nye efterforskere, og spillets tre scenarier er bygget op over rejser: Med tog, med luftskib og med luksusliner over havet. Horrific Journeys indeholder nye 'tiles'/fliser med terræn afspejlende de nye rammer for spillet samt nye udfordringer, monstre og overraskelser.

Mansions of Madness 2nd edition

Memoir '44 - Engelsk
Gå på krig i 2. Verdenskrig med Memoir '44.

Memoir '44 - New Flight Plan - Engelsk
Memoir '44 - New Flight Plan udvidelsen tilføjer nye spændende luftkampe og muligheder for taktisk krigsførelse i Memoir '44.

Merchants & Marauders
Lev dit liv som en indflydelsesrig handelsmand eller som en frygtet pirat. Begge dele er muligt i dette danskudviklet pirat-strategispil i særklasse.

Mice & Mystics - Board Game - Engelsk
Seks helte, stadig loyale over for kongen, er af den onde Vanestra forvandlet til mus! Ikke alene skal I kæmpe mod dronningens onde tropper, men også tage jer i agt mod de andre farer, der lurer når man kun er 10 cm. Høj. Rotter, kakerlakker, edderkopper og den fæle og frygtede kat Brodie er bare nogle af forhindringerne. Mice and Mystics er et ”dungeon exploration”-spil med et unikt tema. Et sjovt samarbejdsspil, hvor alle spillerne skal arbejde sammen for at redde kongeriget. Spillet skubber spillere ind i et stadigt skiftende, interaktivt verden der har en rig historie, som spillerne hjælper med at skabe, når de spiller spillet. Mice and Mystics vil give enhver gruppe af venner et uforglemmeligt eventyr, de vil tale om i de kommende år…….

Mind MGMT - Engelsk
MIND MGMT: ”The Psychic Espionage Game” er et en-mod-mange, skjult bevægelsesspil om en tophemmelig organisation, der bruger psykiske spioner til at ændre verdensbegivenheder. Én spiller er Recruiter for MIND MGMT, der skal køre rundt i Zanzibar i et forsøg på at samle nok nye rekrutter til at vinde. Alle de andre spillere er Rogue Agents, der tidligere arbejdede for MIND MGMT, men nu prøver at tage syndikatet ned udefra. Hvis de kan udlede og lokalisere den nøjagtige placering af Recruiter, vinder de! • Et af de hurtigste skjulte bevægelsesspil på markedet! • Hemmeligheder overalt fører til udskrivning og afspilning af indhold til spillet! • Solo & Co-op-mode inkluderet med gratis iOS og Android-app • Kampagnestil med 14 forseglede pakker, der kan låses op

Mio - Dansk
Strategisk familiespil baseret på Astrid Lindgrens historie, Mio min Mio.

Mists Over Carcassonne
Manøvrer gennem tågen og erobr Carcassonne i dette strategiske brætspil. 1-5 Spillere Fra 8 år Spilletid ca. 35min Spillet er på Dansk

Monopoly - Mega
Stor udgave af det klassiske spil.

My City - Engelsk
My City - Spændende Tetris-agtigt legacy spil.

My Little Scythe
Et kompetitivt, familievenlig evntyrspil.

Mysterium
Det spørger - og vi har brug for jeres hjælp til at opklare mysteriet!   Mysterium går ud på at samarbejde om at opklare omstændighederne omkring et gammelt mord. Lykkes I med at finde den skyldige?    

Mysterium Hidden Signs
I denne udvidelse får du 84 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op. Se om du kan løse mysteriet denne gang!

Mysterium: Secrets & Lies

I denne udvidelse får du 36 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op.

Se om du kan løse mysteriet denne gang!Nova Luna
Den nye måne er et symbol på en ny begyndelse, det perfekte tidspunkt at starte noget nyt og planlægge din fremtid - og det er hvad Nova Luna (lat. For nymåne) handler om.

Oktoberfest
Hvem sælger mest øl?

Orléans
Dyk ned i middelalderens Orléans! Du skal samle arbejdere til din sag; mestre i handel, byggeri og videnskab, og finde din vej til sejr i et spil med utallige strategiske muligheder. Har du have skæbnen på din side?

Orléans: Invasion
Efter en lang, fredelig periode i regionen omkring Orléans, begynder uroen at sprede sig. Invasorer truer byen! Det er tid til at lade konkurrencetanken stå og arbejde sammen for at beskytte Orléans.

Pandemic - Dansk
Pandemic er et sjov spil, hvor man spiller sammen mod spillet. Det vil sige at man sammen skal bekæmpe de 4 truende sygdomme, og hver spiller har en evne som fx. forsker, læge etc. og sammen skal man bruge alle kompetencerne til at få situationen under kontrol.

Pandemic - Engelsk

Samarbejdsspillet Pandemic er der 4 epidemier, der truer med at udrydde hele verdens befolkning. Det er op til dig og dine medspillere at redde verden fra denne udryddelse.Pandemic 10 års Jubilæums Udgave
Køb dit eksemplar af Pandemic 10 års Jubilæums Udgave nu!

Pandemic Hot Zone - North America - Engelsk
Pandemic Hot Zone - North America - Bekæmp sammen sygdommene og fin kuren til dem.

Pandemic Hot Zone Europe - Dansk
Sygdom truer Europa, og I er de eneste, der kan standse det. I Pandemic Hot Zone - Europe bliver opgaven endnu sværere med nye mutationer, der gør sygdommene mere dødelige og mere resistente. Du og dine holdkammerater er sammen mod spillet og skal forhindre udbrud, finde kurene og vinde eller tabe som ét hold. Kan kombineres med andre Pandemic: Hot Zone-spil.

Pandemic Iberia
Pandemic Iberia er en udgave af Pandemic, der foregår midten omkring år 1850, hvor sygdomme, spredte sej og blev kurreret på en helt anden måde, end de gør idag. Spillet bygger alle de kendte regler og elementer fra Pandemic, men spiller rollerne, er nye. Sygdommene opfører sig forskelligt, og der er nye actions som du kan udføre. Alt i alt et af de bedste enkeltstående Pandemic spil.

Pandemic Legacy - Season 1 BLUE - Engelsk
Er du træt af spil, hvor folk bliver sure på hinanden, når de har tabt, så er Pandemic Legacy Blue spillet for dig, fordi det er et kollaborativt spil, hvor alle spillerne spiller sammen imod spillet imens de redder verdenen.

Pandemic Legacy - Season 1 RED - Engelsk
Vær med til at udrydde verdens sygdomme, i denne særlige udgave af Pandemic. De valg du tager i Pandemic Legacy, går i arv til næste spil. Spillet er et selvstændigt spil i Pandemic serien. Er den røde udsolgt, så køb den blå udgave her, der en ingen forskel udover farven.

Pandemic Legacy Season 0 - Engelsk
Pandemic Legacy - season 0 - Spændende strategispil.

Pandemic Legacy Season 2 black - Engelsk
Som gruppe skal I ud og bekæmpe epidemien, som stadig hersker og ødelægger den verden, som I lever i. I ved ikke hvad I vil finde derude, men én ting er sikkert – I skal arbejde sammen for at klare det. Dette er sæson 2 der kan spilles helt uafhængigt af sæson 1. Læs mere om og køb Pandemic Legacy Season 1 her.

Pandemic Legacy Season 2 Yellow - Engelsk
Spillet handler om verdens overlevelse under en voldsom og smitsom epidemi, der har ramt de fleste områder. Det er op til dig og dine medspillere at begrænse skaden og redde de byer, der stadig kan reddes. Dette er sæson 2 der kan spilles helt uafhængigt af sæson 1. Læs mere om og køb Pandemic Legacy Season 1 her.

Pandemic on the Brink - Dansk
Pandemic on the brink, den første udvidelse til grundspillet, Pandemic, stiller nu nye, svære udfordringer til spillerne. Med 3 nye elementer tilføjet, der spreder større og bedre sygdomme, har Jorden brug for jer mere end nogensinde. Er i klar til udfordringen?

Pandemic on the brink - Engelsk
Pandemic on the brink, den første udvidelse til grundspillet, Pandemic, stiller nu nye, sværre udfordringer til spillerne. Med 3 nye elementer tilføjet, der spreder større og bedre sygdomme, har Jorden brug for jer mere end nogensinde. Er i klar til udfordringen?

Pandemic state of emergency
Den seneste udvidelse til det populære Pandemic spil. Pandemic state of emergency giver dig 4 nye udvidelsesmuligheder, som kan kombineres med andre udvidelser af spillet.

Pandemic: Fall of Rome - Engelsk
Nu kan I begive jer ud på en rejse i det romerske imperium, hvor I skal forsvare Rom mod de barbariske stammer, der har banet sig frem til Rom gennem et svækket militær!

Pandemic: in the lab
Pandemic in the lab, er den anden udvidelse til Pandemic og den kræver at du har den første udvidelse Pandemic on the brink, før du kan bruge den. In the lab, indeholder flere moduler som du frit kan vælge mellem og tilføje det orignale spil for at gøre spiloplevelsen anderledes, og nogengang sværere. Udvidelsen er på engelsk, men kan sagtens bruges sammen med både det danske og engelske grundspil.

Pandemic: Rapid Response - Engelsk
Nyt spil fra Pandemic serien!

Patchwork
I Patchwork kan du kombinere din passion for håndværket med et sjovt spil. Konkurrer med dine modstandere om hvem, der kan sy det smukkeste og mest perfekte patchwork tæppe. Nomineret til Årets Voksenspil 2017.

Pensum

PentaFlip
Fem på stibe med et twist.

Pentaroll
Et underholdende strategispil for 2.

Photosynthesis
Et spil om at optimere Photosynthesen, ved at plante træer og få dem til at gro.

Power Grid Deluxe - Engelsk
Deluxe udgave af spillet Power Grid

Power Grid Recharged - Dansk
Hvem kan bygge det største og mest succesfulde strømnet og give strøm til flest byer? Sjovt og strategisk spil, hvor I skal købe kraftværker, skaffe de nødvendige ressourcer og udvide jeres netværk!

Power Grid Recharged - Engelsk
Kan du forsyne flest byer med strøm? kæmp om at købe flest kraftværker der kan leverer strømmen.

Power Grid, Frankrig - Italien
Italien og Frankrig spilleplader til Power Grid

Power Grid, Benelux - Central Europa
Benelux og Central Europa spilleplader til Power Grid

Power Grid, China - Korea
Kina og Korea spilleplader til Power Grid

Power Grid, Factory Manager
Power Grid - Factory Manager hvem bestyrer sin fabrik bedst

Power Grid: Fabled Expansion
Udvidelse til spillet "Power Grid"

Power Grid: The Card Game
I Power Grid The Card Game skal du være snedig og en god forretningsmand for at sikre at dit elselskab bliver det bedste og mest magtfulde ved at være det selskab, der kan producere mest strøm. Er du interesseret i det originale Power Grid? Køb det lige her

Puerto Rico

I Puerto Rico skal du opnå flest mulige sejrspoint ved at bygge. Men for at bygge skal du først opbygge din plantage, høste råvarer, bygge stenbrud og lignende. Se om du er den bedste til strategisk at lave din plantage og få flest bygninger op at stå.Puerto Rico - Deluxe
Et klassisk strategispil.

Qin

Hvem kan opbygge det største Qin dynasti ved at kolonisere flest byer og provinser og få bygget flest pogader? Dette brætspil kræver en strategisk tankegang, hvis du vil vinde.Quest for El Dorado: Dangers & Muisca
Nye farer venter og mystiske stammer hjælper i din søgen efter El Dorado. Overvind krokodiller og strømfald, og find nøglerne til guldbyen. Vil du tage imod udfordringen?

Quest Hunters Dr. Moon
Escape room spil for 2-6 spillere. Fra 10 år.

Quest Hunters Mr. Matrix
Escape room spil for børn. Fra 8 år.

Qwantum
Den perfekte treenighed er fuldendt med tilføjelsen af Qwantum til rækken af de prisvindende terningspil, QWIXX og QWINTO. Spillet er lige så simpelt og spændende, og det bedste er, at der ikke er nogen ventetid. Dit mål er at navigere dygtigt mellem tal, der først skal stige og derefter falde, en udfordring hvor både held og strategi spiller ind. Gør dig klar til at opleve spændingen ved dette balanceakt, men husk: ikke vær for grådig! Prøv Qwantum – det er både velkendt og forfriskende nyt på samme tid.

Qwinto - Natureline
Genoplev spændingen af Qwinto – nu mere bæredygtig end nogensinde! Samme hurtige tempo, samme konkurrence, men nu med et hjerte, der banker for miljøet. Er du klar til at score de afgørende point i denne grønne version af et elsket spil?

Qwixx - bonus (Udvidelse)
Qwixx - Bonus tilbyder det kendte Qwixx-spil med et friskt pust. Nye bonusfelter tilføjer spændende specialhandlinger uden at ændre de grundlæggende regler. Opdag hvordan minuspoint forsvinder eller hvordan du kan fordoble point med den svageste række. Det er Qwixx, men med et lille, nyt og spændende twist. Prøv det nu!

Railroad Revolution
I Railroad Revolution vil du styre dit eget jernbaneselskab, der hensynsløst konkurrerer om at være den mest magtfulde jernbane magnat i hele Amerika

Rising Sun - Engelsk
Før din Clan til sejr gennem politik, styrke og ære!

Rising Sun: Kami Unbound - Engelsk
En ny spændende udvidelse til spillet Rising Sun!

Rising Sun: Monster Pack - Engelsk
Ny udvidelse til det populære spil: Rising Sun

Risk
Risk er en brætspilsklassisker og har gennem mange år været blandt de mest populære strategispil. Læg din strategi, underlæg dig kontinenterne - og indtag verdensherredømmet! Dette er 2016-udgaven og missionskortene er tilbage igen!

Risk Legacy - Engelsk
Risk Legacy - et RISK spil, hvor alle dine handlinger har konsekvenser, for fremtidige Risk Legacy spil.

Robinson Crusoe - Adventure on Cursed Island 2nd edition - Engelsk
Hold moralen oppe, indsaml de tilgængelige ressourcer og læg den mest effektive strategi for, at du og dit hold af skibbrudne overlever kampen mod naturens luner.

Robinson Crusoe - Voyage of the Beagle
Var du vild med den første udgave af Robinson Crusoe, så har du muligheden for at udvide Robinson Crusoe universet ved at hjælpe Charles R. Darwin på hans forskningsrejser i Robinson Crusoe – Voyage Of  The Beagle.

Robinson Crusoe Mystery Tales - Engelsk
Robinson Crusoe: Mystery Tales er den anden store udvidelse for Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island.

Robinson Crusoe Treasure Chest - Engelsk
Treasure Chest er en særlig udvidelse, der inkluderer et komplet sæt Robinson Crusoe-kampagner, der er frigivet frem til 2020, hvilket giver spillerne en enorm mængde indhold og variabilitet i spillet.

Root
Bestem skovens skæbne, mens skovfraktioner kæmper for modstridende mål.

Sagrada
Vær strategisk og brug din kreativitet til, at et smukt glasmosaik.... men tænkt dig godt om, når du første er startet bliver det sværere og sværere.

Santa Maria
Et sjovt ikke vildt indviklet spil om at skabe og køre en koloni

Scythe

Scythe er spillet om en alternativ virkelighed i 1920’erne, hvor ”The Factory” i Østeuropa har skabt fortvivlelse og krig. Det handler om at du skal kræve magt, land, ressourcer og folk tilbage.Scythe: Encounters
Er du stor fan af brætspillet Scythe, så kan du nu få hele 32 nye kort, der er udvalgt af fans over hele verden i denne udvidelse: Scythe Encounters.

Scythe: Game Board Extension

En spilleplade, som gør dit spilleareal 50% større end i det originale grundspil, Scythe.

På en større spilleplade, bliver mulighederne også større.Scythe: Invaders from Afar

Med Scythe Invadors from Afar tilføjer ekstra spillere i form af spillekort, plader og mønter nok til 2 personer ekstra.

Så kan I spille op til 7 personer, hvis udvidelsen kombineres med grundspillet.Scythe: Legendary Box
Hvis du er en kæmpe fan af Scythe, og allerede har udvidelserne til spillet, så kan det måske være svært at holde styr på alle dele og spil. Nu kan du dog tilføje endnu mere til samlingen: En Legendary Box til at samle alle dine Scythe-spil.

Scythe: The Rise of Fenris
Scythe: The Rise of Fenris er en kampagne med 8 scenarier til spillet Scythe.

Scythe: The Wind Gambit

Secret Hitler
Secret Hitler er et sjovt selskabsspil, hvor du enten er fascist eller liberal i 1930'ernes Tyskland. Men hvem er den hemmelige Hitler?

Settlers fra Catan – Byer og riddere
Vil du gerne have endnu mere strategi i Settlers fra Catan? Så er udvidelsen Byer og riddere lige noget for dig.   Du skal ikke kun samle råstoffer og bygge byer – du skal også opbygge en hær, der kan forsvare dig og de andre spillere på Catan.

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 spillere

Settlers fra Catan – Byer og riddere 5-6 er en udvidelse til Byer og riddere, som er en udvidelse til grundspillet Settlers fra Catan.

Med denne nye udvidelse kan I være 5-6 spillere.

Udvidelsen er på dansk.Settlers fra Catan - Eventyrere og pirater
Bliv den største eventyrer på Catan! Byg skibe, bekæmp pirater og opdag nyt land. Denne udvidelse åbner op for helt nye missioner og masser af underholdning.

Settlers fra Catan - Grundspillet

Settlers - Det taktiske spil om handel og magt

Et utrolig populært spil fra Claus Teuber, som er solgt i millioner af eksemplarer verden over. Spillet går overordnet ud på at handle sig til magt, og man handler med råstoffer, som kan bruges til at bygge byer og veje på spillepladen.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og Barbarer
Nu kan to personer spille Settlers fra Catan med denne udvidelse til spillet. Desuden får du hele 5 nye og spændende eventyr du kan udforske.

Settlers fra Catan - Handelsmænd og barbarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse kan I spille op til 6 personer.

Settlers fra Catan – Inkarigets Fødsel
En historisk udgave af det populære spil ’Settlers fra Catan’. Spillet udfolder sig i Sydamerika, og hver spiller har hver 3 stammer, som de skal sikre succes og fremgang. Det gælder blandt andet om at se sine byer udvikle sig og blive større, have den længste vej, men også at besidde de bedste strategiske evner. Et underholdende spil, der kræver, at man tænker over hvert træk for at kunne vinde.

Settlers fra Catan - Mod stjernerne
Dette er et perfekt spil for rum-entusiaster og Catan-kendere!

Settlers fra Catan – Søfarer
Settlers fra Catan Søfarer er den mest populære udvidelse til det klassiske strategispil. Indtag havene omkring din ø og opnå helt nye, strategiske muligheder.

Settlers fra Catan - Søfarer 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan med udvidelsen Søfarer.  

Settlers fra Catan – Sørøverlegenderne
Endnu en udvidelse til den berømte klassikker, Settlers fra Catan, laver nu flere muligheder end nogensinde før i, Catan Sørøverlegenderne. Rejsen går nu mod havets farlige vande, og alt hvad der ellers venter på jer over solens skinende lys i horisonten. Tør du at finde ud af det? OBS: spillet kræver Settlers fra Catan og Catan Søfarere for at kunne spilles.

Settlers fra Catan - udvidelse 5-6 spillere
Med denne udvidelse bliver det muligt at være endnu flere spillere til det underholdende strategispil Settlers fra Catan. Reglerne er det samme – dog med den tilføjelse, at alle spillere kan bytte kort efter hver spillers tur.

Settlers fra Catan + Søfarer udvidelse
Super tilbud på Settlers fra Catan grundspiller og Søfarer udvidelsen

Single Deck: KeyForge Call of the Archons - Archon Deck
Hvis du er helt vild med Richard Garfields strategiske spil, KeyForge, så kan du tilføje endnu et unikt deck til grundspillet med denne udvidelse.

Skak (Tactic)
Skak i høj kvalitet!

Skak fra Alga
Dette skakspil er fremstillet af træ og kan klappes sammen, så det ikke fylder meget. Det gør det endvidere også nemt at tage med sig på for eksempelvis en ferie. Skak er et klassisk spil, som de fleste kender til og er et underholdende spil for hele familien.

Skak i træ
Skak byder på flere timers underholdning og hjernegymnastik, og er kendt for at underholde flere generationer.

Small World - Dansk
Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land!  

Small World of Warcraft - Engelsk
Det velkendte Small World mixet med det mindst lige så velkendte World of Warcraft giver en ny version med nye udfordringer.

Small World River World
River World er en udvidelse til det populære spil: Small World. Gør klar til kamp - piraterne kommer!

Spirit Island
Samarbejdsspil for 1-4 brætspillere. Hjælp de lokale på øen med at smide de invaderende kolonisatorer ud i havet.

Stack Attack
Sjovt og strategisk quizspil for voksne.

Star Wars: X-Wing Miniatures Game: The Force Awakens
Det nye grundspil i Star Wars X-wing Miniatures Game-serien. Flyv din egen TIE-fighter og deltag det episke slag om universet.

Stone Age - Dansk
Har du hvad der skal til for at overleve i stenaldertiden? Find ud af det i Stone Age, der tager dig på en spændende tur tilbage til fortiden. Hvem får først skabt den største civilisation?

Stone Age: Expansion - Nordisk
I denne udvidelse til stenalderen er stilen målet, da ornamenter og smykker bliver en del af spillet - for ikke at nævne en købmand til at håndtere sådanne genstande.

Stone Age: The Expansion
Overlev stenalderen - og se godt ud imens! En populær udvidelse til grundspillet Stone Age, der nu giver mulighed for at være op til 5 spillere.

Stratego Junior - Disney
Børneudgave af Stratego

Stratego Quick Battle - Dansk
Stratego i en hurtig og kompakt version

Superfodbold
Læg strategien med fodboldkortene.

Supernova
Solen er ved at eksplodere!

T.I.M.E Stories
Et spil om at redde verdenen fra fejl i tiden og multiverset!

T.I.M.E Stories - Brotherhood
Der skal igen rejses tilbage i tiden, hvor I skal ud på det Caribiske Hav. Men pas på, for det er en yderst farlig opgave, hvor piraterne ligger på lur!

T.I.M.E Stories - Endurance
I den fjerde udvidelse til T.I.M.E Stories, befinder du og de andre tidsagenter på Antarktis i 1914, hvor I skal opklare et gådefuldt mysterie i -40 grader.

T.I.M.E Stories - Estrella Drive
Vi er tilbage i begyndelsen af 80’erne, og det er tid til endnu en mission for tidsagenterne i T.I.M.E Stories-spillet, hvor spøgelserne ikke kan finde ro!

T.I.M.E Stories - Lumen Fidei - Engelsk
Nu kan du tilføje den femte historie med endnu en udvidelse til T.I.M.E Stories. Denne gang skal du og agenterne tilbage til middelalderen i Spanien.

T.I.M.E Stories - Prophecy of Dragons - Engelsk
Her får du den tredje udvidelse til T.I.M.E Stories, hvor I skal tilbage til Middelalderen i en alternativ verden.

T.I.M.E Stories - The Marcy Case
Her får du en udvidelse til T.I.M.E Stories, hvor I skal løse The Marcy Case, der foregår i USA i 1992.

T.I.M.E Stories - Under the Mask
Under the Mask er den tredje udvidelse til T.I.M.E Stories. Du og de andre agenter skal rejse tilbage til det gamle Egypten for at løse en faretruende forbrydelse.

Talisman - The Frostmarch - Engelsk
The frostmarch er en udvidelse til The Magical Quest Game og bringer både isstorme, monstre og en ondskabsfuld isdronning med sig!

Talisman - The Magical Quest Game - Engelsk
Talisman: The Magical Quest Game er et strategisk brætspil, hvor spillerne skal dykke ned i en verden fuld af magi og mytiske væsner!

Talisman - The Reaper - Engelsk
The Reaper er en udvidelse til Talisman: The Magical Quest Game - og det har aldrig været mere dødbringende at spille i dette magiske fantasy-univers!

Tapestry - Engelsk
Før en unik civilisation til storhed gennem kulturelle og teknologiske fremskridt. Tapestry er et to-timers spil for 1-5 spillere designet af Jamey Stegmaier - Manden bag store brætspil som Viticulture, Euphoria, Scythe, Charterstone, og Red Rising.

Teotihuacan - City of Gods
Tag ud på en rejse gennem tre tidsaldre, når du begiver dig tilbage i tiden til Mesoamerikas by, hvor der skal bestiges pyramider, bygges boliger og mange flere historiske ting.

Terra Mystica
Er du til strategispil hvor held spiller en minimal rolle er Terra Mysitica et oplagt spil. Vælg en af de 14 racer og koloniser spilbrættet ved at tilpasse landskabet og give netop din race et forspring. Et utroligt flot spil med passer af brikker, kort og plader.

Terra Mystica - Fire & Ice - Engelsk
Blev du en stor fan af Terra Mystica og kender de gamle racer til hudløshed, så udvid Terra Mystica universet med 6 nye racer i Terra Mystica – Fire & Ice.

Terra Mystica Merchants of the Sea - Engelsk
Udvidelse til Terra Mystica - Kun på engelsk.

Terraforming Mars – BIG Box - Nordisk
BIG BOX Den ultimative opbevaringsløsning til Terraforming Mars og alle udvidelserne! BEMÆRK: INKLUDERER IKKE GRUNDSPIL ELLER UDVIDELSER!

Terraforming Mars - Dansk
Terraforming-processen er begyndt, for der skal igangsættes en masse projekter på Mars, der foregår ude i fremtiden i år 2400.

Terraforming Mars - Engelsk

Terraforming Mars er spillet, hvor Mars skal gøres beboelig ved at opnå det krævede temperatur-, oxygen- og havdækkeniveau. For at gøre dette hjælpes virksomheder ad med at lave teknologi, infrastruktur og meget mere. Men disse virksomheder konkurrerer mod hinanden om at vinde successen.Terraforming Mars Venus Next - Engelsk
Den anden udvidelse til hittet Terraforming Mars, Venus Next, tager nu spillerne med en tur til Venus. Her skal spillerne bygge flyvende byer og på samme tid forsøge at stabilisere den farlige planet under dem. En rigtig god udvidelse til det i forvejen fremragende spil.

Terraforming Mars: Ares Expedition - Engelsk
Terraforming Mars: Ares Expedition er et engine-building spil, hvor spillere kontrollerer interplanetariske selskaber med det mål at gøre Mars beboelig (og rentabel). Et nyt, selvstændigt spil inspireret af Terraforming Mars med hurtigere gameplay og over 200 smukt illustrerede kort!

Terraforming Mars: Colonies - Dansk
Colonies tilføjer en hel ny spilmekanik til Terraforming Mars: Kolonierne!

Terraforming Mars: Colonies - Engelsk
Terraforming Mars: Colonies er en spændende udvidelse til Terraforming Mars!

Terraforming Mars: Dual Layer Playerboards
Pimp dit Terraforming Mars med nyt og opgraderet spillebræt.

Terraforming Mars: Hellas & Elysium - Dansk
Hellas & Elysium er den første udvidelse til det prisvindende strategispil Terraforming Mars. Der medfølger to nye spilleplader, som kan bruges i stedet for grundspillets Tharsis-plade.

Terraforming Mars: Hellas & Elysium - Engelsk
Udforsk 2 nye og spændende områder på Mars med denne udvidelse til Terraforming Mars. Udvidelsen hedder Hellas & Elysium, da det er navnene på de uudforskede områder på Mars, som giver dig en oplevelse af nye muligheder og udfordringer i denne udvidelse. Spillet forudsætter at du har grundspillet. Læs mere om og køb grundspillet Terraforming Mars her.

Terraforming Mars: Prelude - Dansk
Prelude er en udvidelse til Terraforming Mars. Den fokusere på det tidlige stadie af Mars kolonisation og fortæller baggrundshistorien om corporationerne. Spillet forudsætter at du har grundspillet. Læs mere om og køb grundspillet Terraforming Mars her

Terraforming Mars: Prelude - Engelsk
Prelude er en udvidelse til Terraforming Mars. Den fokusere på det tidlige stadie af Mars kolonisation og fortæller baggrundshistorien om corporationerne. Spillet forudsætter at du har grundspillet. Læs mere om og køb grundspillet Terraforming Mars her.

Terraforming Mars: Turmoil - Dansk
Terraforming Mars: Turmoil er den femte udvidelse til storhittet Terraforming Mars. I Turmoil går der politik i den, når sci-fi-udgaven af FN skal vedtage nye love og regulativer.

Terraforming Mars: Turmoil - Engelsk
Med denne udvidelse får du endnu mere brug for strategi og politiske overvejelser, når du skal sende dine egne repræsentanter til Terraforming-komitéen, for at løse globale kriser, der gælder samfundets overlevelse!

Terraforming Mars: Venus Next - Dansk
I Venus Next-udvidelsen til Terraforming Mars handler det ikke længere om bare at terraforme Mars; nu skal også Venus tages i betragtning, hvilket giver en hovedpine af nye strategiske valgmuligheder.

That's Pretty Clever - Replacement Pad
Er du løbet tør for spilleplader?

The Balance: Gravity Chess
Et strategisk spil, der kombinerer det klassiske spil skak med tyngekraftens udfordringer!

The Balance: Gravity Gammon
Dette er en ny og anderledes version, af det klassiske spil backgammon, som er baseret på tyngdekraften!

The Balance: Hungry Higgs
Et unikt, strategisk brætspil baseret på tyngdekraft!

The Crew - Engelsk
Tag med på en utrolig rejse gennem solsystemet!

The Game - natureline
Udfordr dig selv med The Game i sin nye grønne indpakning! Samarbejde er nøglen til at besejre spillet, nu i en 100% plastikfri version. Er du og dit team klar til at tackle denne udfordring på en bæredygtig måde?

The Mind - International
Tag på en rejse med "The Mind", et spil der er meget mere end blot et spil - det er et eksperiment og en enestående teamoplevelse, hvor samspil er nøglen til sejr. Simpelt at lære, men fyldt med dybde og spænding.

The Mind: Extreme - International
Elsker du at spille "The Mind", er det tid til at prøve "Extreme"-versionen. Man holder fast i de originale regler, men nu er der skruet op for hastigheden med to stakke, der skal spilles samtidig: en i stigende og den anden i faldende rækkefølge. Oplev de nervepirrende niveauer, hvor I endda skal mestre nogle runder "blindt". Er I klar til at tage udfordringen op og teste jeres samarbejdsevner til det yderste? Prøv "The Mind Extreme" nu!

The Mind: Natureline
Dyk ind i "The Mind", et spil der er mere end bare et spil – det er et eksperiment, en rejse, en teamoplevelse ud over det sædvanlige, nu genfødt i NATURELINE-serien som en bæredygtig gruppeoplevelse. Er du klar til at opleve den grønne magi?

The Palace of Mad King Ludwig
Hvor god en designer er du?

The Princes of Machu Picchu

The Resistance - Dansk

Hemmelige identiteter. - Er du parat til at kæmpe i modstandensbevægelsen eller vil du forråde dine venner med at være spion?The Resistance: Avalon - Dansk
Hemmelige roller om Kong Arthurs bord. Hvem kan du stole på og hvem er håndlanger af den onde Mordred?

Through the Ages: A New Story of Civilization
Omskriv historien, mens du opbygger din civilisation i dette episke ”card drafting” spil! Den nye udgave af det populære spil fra 2015 Her konkurreres der om at bygge den bedste civilisation, ved at styre ressourcer, opdage nye teknologier og meget mere.

Ticket to Ride - New York
En ny hurtig udgave af Ticket to Ride - lav ruter med Taxier rundt i New York, nemt for begyndere og taktisk nok til at erfarne spiller kan blive udfordret.

Ticket To Ride Europa 1912

Med udvidelsen Ticket To Ride Europa 1912 får du nye rutekort, mulighed for at bygge pak-huse samt at bruge helt nye strategier.

Benyt dig af de forskellige fordele til at opnå flest mulige togkort, så du kan bygge dine ruter bedre og hurtigere end dine modspillere.

Skal spilles sammen med et af Ticket to Ride grundspillene.

Læs mere om og køb Ticket to Ride Europe her.Ticket to ride Europe
Ticket To ride er et rigtig godt brætspil, som er rigtig sjovt at spille. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at man skal bygge jernbanestrækninger mellem byer, og på den måde få mulighed for at rejser mellem disse to destinationer.

Ticket to Ride First Journey - Europe

I Ticket to Ride – First Journey skal togstrækninger bygges i Europa mellem store byer. Men hvem får bygget flest ruter og de længste strækninger. Det vil tiden vise!Ticket to Ride Germany
Er du klar til at udforske Tysklands jernbaner i denne selvstændige version i Ticket To Ride serien? Med nye fede mechanics, der skilder sig ud fra de andre, får man en virkelig fed og spændende oplevelse, man ikke har prøvet før. Det rette spil for hele familien, med nemme regler og god kompleksitet kan alle være med, men på samme tid være udfordret.

Ticket to ride Nordic Countries
Ticket To Ride er nu ude med en ny udvidelse, Ticket To Ride Nordic, som besøger Nordens køligere lande. Rejsen tager forbi Danmark, Norge, Sverige, finland samt dele af Rusland med fantastiske eventyr og visioner for Nordens fremtid.

Ticket To Ride Rails & Sails

Rails & Sails er et grundspil i den populære serie, Ticket To Ride. Her skal der bygges togruter og færgeruter, så du kan rejse mellem verdens lande og byer.

Bevæg dig over land og vand mens du bygger og forhåbentlig hurtigere end dine modspillere.Ticket To Ride USA 1910

Udvidelsen til Ticket to Ride USA giver dig 3 nye måder at spille Ticket to Ride på. Vælg mellem ét af de 3 nye regelsæt og få dermed masser af spil for pengene, når du bygger ruter i USA.Ticket to Ride: France og The Old West - Map Collection #6

Denne udvidelse til Ticket to Ride omfatter Frankrig og Old West-kortet. Dette er den sjette udvidelse til det populære spil brætspil.Ticket To Ride: Heart of Africa - Map Collection #3

I denne udvidelse, Ticket To Ride Heart of Africa bygger du ruter gennem bestemte terræner. Disse terræner kan give dig ekstra point, hvis du har et terrænkort, der matcher. Så overvej grundigt, hvilken strategi, der skal bruges for at opnå flere bedre ruter og flere point end dine modspillere.

Husk at du skal have et Ticket To Ride grundspil for at kunne spille denne udvidelse.Ticket to Ride: India og Switzerland - Map Collection #2

I udvidelsen Indien/Schweitz får du 2 nye kort over henholdsvis Indien og Schweiz. Med dem kan du spille 2 nye udgaver af Ticket To Ride. Det handler stadig om at bygge de bedste og mest fantastiske ruter fra en start station til en endestation. Den med flest point vinder.

Husk at du skal bruge et grundspil fra serien for at kunne spille denne udvidelse.Ticket To Ride: Nederland - Map Collection #4

Rejs ad de fantastiske kanaler i Holland i denne Nederland udvidelse af Ticket To Ride serien. Byg broer, så du kan komme over kanalerne og betal for at krydse hinandens broer.

Husk at du skal have et grundspil af samme serie for at kunne spille udvidelsen.Ticket to ride: Northern Lights
Ticket to Ride: Northern Lights - lad dig fortrylle af de nordiske byer og den smukke natur på din rejse…

Ticket To Ride: Team Asia og Legendary Asia - Map Collection #1

Ligesom de andre spil i Ticket To Ride serien skal man i denne udvidelse bygge togruter for at få point.

Med Asia udvidelsen kan man vælge mellem 2 slags spil, ét hvor mange spiller i hold samt ét hvor man kan bygge ruter i bjergene.Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5
Denne udvidelse af Ticket to Ride omfatter United Kingdom og Pennsylvania-kortet. det er den femte udvidelse til det populære brætspil.

Tiny Towns - Engelsk
I skovens dybe stille ro, skal skovens små skabninger bygge en by Planlæg godt, når du bygger din by - én bygning ad gangen. Vil der mon være plads? Også mulighed for solospil – Bemærk spillet er på engelsk

Tiny Towns Fortune - Engelsk
En udvidelse til Tiny Towns. Nu med skinnende metalstykker. Sprog: Engelsk

Tiny Towns Villagers - Engelsk
En udvidelse til Tiny Towns. Verden bliver større. Sprog: Engelsk

Toscana

Har du altid undret dig over sammenhængen i mellem vinpriserne og vinens kvalitet, fordi der ingen sammenhæng er, så er Toscana spillet, der giver dig et indblik i, hvor indviklet vins prissætning er.

Find den bedste kombination af kvalitet, lobbyisme og manipulation - og tjen flest penge.Twice As Clever - Replacement Pad
Har du spillet så meget Twice as Clever, at du er løbet tør for spilleplader?

Twilight Struggle
Et af de mest populære strategispil de seneste 10 år. Kæmp i den kolde krig, og undgå for alt i verden atomkrig. Spillet er på engelsk.

Tyvenes By
I dette spil kan dine venner pludselig blive dine fjender, men dine fjender kan også pludselig blive dine venner. Hvem er bedst til at stable den bedste tyvebande på benene? Med lidt taktisk snilde, luskeri og held kan det måske blive dig.

Tzolk'In - The Mayan Calendar
Med udgangspunkt i Maya-kalenderen skal du optimere dine arbejderes indsats. Hver runde drejer tandhjulene og spillet ændrer sig. Spillet har vundet et hav er priser over det meste af verden.

Under Falling Skies - Engelsk
Aliens er kommet for at erobre Jorden. Deres fjendtlige skibe hænger på himlen over Jorden, mens menneskeheden er fortrukket til underjordiske bunkers, som er lokaliseret under byer verden over. Noget for dig, hvis du lige står og mangler legekammerrater, og alligevel bare vil spille en godt brætspil.

Underwater Cities - Engelsk
Underwater Cities - Jorden er overbefolket, så det er med at finde andre steder at bygge byer op. Under havets overflade er der plads.

Undo: Blood in the Gutter
I Undo: Blood in the Gutter skal I tilbage til 1920'ernes Chicago, for at løse en mystisk mordgåde! Udforsk øjeblikke, saml information og se om I kan løse gåden.

Undo: Cherry Blossom Festival
Undo: Cherry Blossom Festival tager dig tilbage til et mord i Okayama, Japan i år 2000, og det er op til dig at forhindre det!

Undo: Curse from the Past
Undo: Curse from the Past tager dig med på en spændende rejse, der vil føre dig til Berlin, Tyskland og tilbage til det gamle Egypten!

Unfathomable
Året er 1913. Dampskibet SS Atlantica er to dage ud af havnen på sin rejse over Atlanterhavet. Vil det nogensinde se land igen? Unfathomable er en reimplementering af spillet 'Battlestar Galactica - the board game'.

Unlock! 2 - Fantastiske eventyr - Dansk
Kan i samarbejde og løse gåderne inden tiden er gået? Unlock 2 er fra serien Unlock som er opbygget på samme måde som escape rooms. Du har 60 minutter til at løse gåderne og slippe ud.

Unlock! 3 - Secret Adventures - Engelsk
Unlock 3 - Secret Adventures er 3 helt nye hemmeligheder der skal løses. Du og dine venner vil blive udsat for situationer, hvor det kun er de klogeste og mest overvågne finder en løsning.

Unstable Unicorns
Unstable Unicorns - Byg en hær af magiske enhjørninger med dette strategiske kortspil.

Viking’s Tales: Tafl
Vil det lykkes for angriberne eller bliver kongen reddet?

Vikings Brainstorm
Vikings Brainstorm - Originalt tænkespil hvor skibene bevæger sig gennem vandet på en unik måde.

Vikings’ Tales: Odin’s Table
Få Gudernes gunst og vind dette strategiske spil for 2.

Walking Dead: No Sanctuary
Kan du og dine venner overleve zombieudbrydelsen?

We're Doomed

Welcome To - Dansk
Hvis du har en arkitekt gemt indeni og elsker at skabe noget nyt, så er Welcome To det perfekte spil for dig!

Whirling Witchcraft
At være heks handler om at bruge magtfulde magiske ingredienser - men en heks kan kun udøve så meget magt, før alt eksploderer op i deres ansigt. Vælg dine opskrifter med omtanke for at rydde dit arbejdsbord og del rundhåndet ud til de andre med ubrugelige råmaterialer, fordi den første spiller, der overfylder deres nemesis' kedel med nok ingredienser, vinder! På engelsk - Der er noget tekst, men det er let at huske

Wingspan - Asia Expansion - Engelsk
Spiludvidelse til Wingspan. 1-2 Spillere (som enkeltstående spil) 1-7 Spillere (Som udvidelse til grundspillet) Spillet er på Engelsk

Wingspan - Engelsk
I dette spil skal I være fugle-entusiaster, der forsøger at opdage og tiltrække fugle til jeres eget habitat, for at skabe vækst og optjene point.

Wingspan 2nd Edition - Dansk
Wingspan 2nd Edition - Dansk.

Wingspan Oceania Expansion - Engelsk
Wingspan Oceania Expansion handler om fugle i Australia og New Zealand. Udvidelse til WINGSPAN.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Pandemic) - Engelsk
World of Warcraft: Wrath of the Lich King er et nyt Pandemic spil, hensat i det populære World of Warcraft univers. Som legendariske helte skal I modstå horderne af udøde, besejre lurende trusler, fuldføre missioner og til sidst storme portene til Icecrown Citadel for at dræbe den onde Lich King!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation