MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

7 Wonders Duel Pantheon - Dansk

#ENI-REP7DPANOR
Værd at vide
sprogDansk
129,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.På lager

Denne udvidelse tilføjer den ægyptiske og den græske civilisation til dit 7 Wonders Duel spil.

Med 7 Wonders Duel Pantheon udvider du dermed med 2 civilisationer. Husk at udvidelsen skal spilles sammen med 7 Wonders Duel grundspil.
Ny 7 Wonders Duel udvidelse

7 Wonders Duel grundspillet handler om at bruge den rigtige strategi til at være den bedste byggeleder, både af bygninger samt af civilisationer, samt den bedste militære leder. Du bruger din ønskede strategi ved at bruge de kort, der passer ind i strategien. De andre kort lader du passere til dine modspillere. Det irriterende er at de gør det helt samme, så det ikke altid er nemt at følge en bestemt strategi for at vinde over dine modspillere. I 2011 vandt grundspillet Guldbrikken som det bedste voksenspil. Udvidelsen her gør kun oplevelsen endnu bedre til de spillere, der er klar til en lidt større udfordring.

Om Pantheon-udvidelsen

Det som udvidelsen giver dig mulighed for er at duellere mod én modspiller i civilisationerne Ægypten og Grækenland. På den måde kan du og din modspiller endelig få afgjort én til én, hvem der er bedst til at bygge en civilisation op. Husk at du skal have grundspillet for at kunne spille denne udvidelse, 7 Wonders Duel Pantheon.   Spillet anbefales til alle over 10 år. Udvidelsen gør det muligt for 2 personer at dyste mod hinanden, hvorfor det anbefales at være lige præcis 2 personer til dette spil. Det tager ca. 45 minutter at gennemføre duellen.  

Spillet indeholder:

 • Spillebræt
 • Kort
 • Markører
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation