MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Adventure Games: Monochrome Inc.

#SB-KOS1446
Værd at vide
anbefalet alder14+
antal spillere1 - 4
spilletid90 min.
sprogEngelsk
149,00 DKK

På lager

I dette spil må I følge de spor, I får, og snakke med de rigtige mennesker for at afsløre hemmelighederne i det mystiske firma Monochrome Inc.ADVENTURE GAMES: MONOCHROME INC.

Monochrome Inc. er en del af den spændende spil-serie Adventure Games, som handler om at samarbejde for at løse alle opgaverne!

Det er midt om natten. I befinder jer i hovedkvarteret for Monochrome Inc., som umiddelbart ligner en ganske harmløs og almindelig biotech-virksomhed, men I ved bedre. I ved, at denne virksomhed gemmer på nogle forfærdelige hemmeligheder, og det er derfor, I nu befinder jer netop her. I er kommet for at afsløre disse hemmeligheder!

I fik et tip om, hvordan I kunne bryde uopdaget ind i hovedkvarteret, men herfra er det op til jer at tage beslutninger og drage konklusioner. I må arbejde sammen, hvis I vil klare jer igennem natten og overvinde alle de udfordringer, I vil møde. Jeres opgave er at lede efter spor og andre ledetråde, der kan være vigtige brikker på jeres vej til at afsløre, hvad der i virkeligheden foregår i virksomheden Monochrome Inc.

Spillet er bygget op som en historie og foregår over tre kapitler. Ligesom når man læser en bog, vil I altså langsomt opdage mere af sandheden, jo længere i bevæger jer ind i bygningen! Det er dog stadig op til jer, hvad- og hvor meget I finder ud af. Der er nemlig ikke kun én slutning på denne historie, og I skal selv være med til at definere den.

Af denne grund er dette spil også fedt at spille igen og igen, da to spil ikke behøver at være ens. I skal nemlig tage nogle beslutninger, i løbet af spillet, der vil være afgørende for hvordan historien ender!

Tag jer endelig god tid når I udforsker Monochrome Inc's hovedkvarter, for der er ingen tidsgrænse på spillet. Tværtimod handler det netop om at bruge alt den tid, I har brug for, så I ikke overser nogle vigtige spor, og så I undgår eventuelle fælder, der er sat op på stedet!

Kan I opklare mysteriet og afsløre, hvad der i virkeligheden foregår bag murene i Monechrome Inc.?

SPILLET INDEHOLDER:

 • 110 kort
 • Adventure-bog
 • 4 figurer med standere
 • 19 level-kort
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation