MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Adventure Games: Monochrome

#SB-KOS1446
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
149,00 DKKPå lager

I dette spil må I følge de spor, I får, og snakke med de rigtige mennesker for at afsløre hemmelighederne i det mystiske firma Monochrome Inc.ADVENTURE GAMES: MONOCHROME INC.

Monochrome Inc. er en del af den spændende spil-serie Adventure Games, som handler om at samarbejde for at løse alle opgaverne!

Det er midt om natten. I befinder jer i hovedkvarteret for Monochrome Inc., som umiddelbart ligner en ganske harmløs og almindelig biotech-virksomhed, men I ved bedre. I ved, at denne virksomhed gemmer på nogle forfærdelige hemmeligheder, og det er derfor, I nu befinder jer netop her. I er kommet for at afsløre disse hemmeligheder!

I fik et tip om, hvordan I kunne bryde uopdaget ind i hovedkvarteret, men herfra er det op til jer at tage beslutninger og drage konklusioner. I må arbejde sammen, hvis I vil klare jer igennem natten og overvinde alle de udfordringer, I vil møde. Jeres opgave er at lede efter spor og andre ledetråde, der kan være vigtige brikker på jeres vej til at afsløre, hvad der i virkeligheden foregår i virksomheden Monochrome Inc.

Spillet er bygget op som en historie og foregår over tre kapitler. Ligesom når man læser en bog, vil I altså langsomt opdage mere af sandheden, jo længere i bevæger jer ind i bygningen! Det er dog stadig op til jer, hvad- og hvor meget I finder ud af. Der er nemlig ikke kun én slutning på denne historie, og I skal selv være med til at definere den.

Af denne grund er dette spil også fedt at spille igen og igen, da to spil ikke behøver at være ens. I skal nemlig tage nogle beslutninger, i løbet af spillet, der vil være afgørende for hvordan historien ender!

Tag jer endelig god tid når I udforsker Monochrome Inc's hovedkvarter, for der er ingen tidsgrænse på spillet. Tværtimod handler det netop om at bruge alt den tid, I har brug for, så I ikke overser nogle vigtige spor, og så I undgår eventuelle fælder, der er sat op på stedet!

Kan I opklare mysteriet og afsløre, hvad der i virkeligheden foregår bag murene i Monechrome Inc.?

SPILLET INDEHOLDER:

 • 110 kort
 • Adventure-bog
 • 4 figurer med standere
 • 19 level-kort
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation