MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Adventure Games: The Dungeon

#SB-KOS1447
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
149,00 DKKPå lager

Kan I opklare mysteriet og samtidig finde en måde at undslippe?Adventure games: the dungeon 

The Dungeon er endnu et forrygende spil i Adventure Games serien, som handler om at opklare en mystisk historie og samtidig slippe helskindet igennem den!

Du begynder langsomt at vågne op. Hvor er du? Hvordan er du endt her? Det er mørkt, men efter lidt tid begynder dine øjne at vænne sig til mørket, og det går op for dig, at du befinder dig i en gyselig og fugtig fangekælder. Dine venner er her også, men efter lidt rundspørgen står det klart, at der ikke er nogle af jer, der aner, hvordan I er endt netop her. I ved blot én ting - I må finde en vej ud!

Gennem spillet skal I i fællesskab forsøge at danne jer et overblik over jeres omgivelser. Hvis I vil finde ud, må I lede alle steder, og selv når det synes umuligt, må I ikke give op! I vil løbende opdage mere og mere af historien, efterhånden som spillet skrider fremad, og måske vil I finde ud af, hvorfor netop I er endt i denne ubehagelige kælder under det gamle slot.

I løbet af spillets tre kapitler vil I blive testet og udfordret på mange fronter. Selv hvis I når helskindet ud af fangekælderen, vil I blive nødt til at udforske flere rum i slottet for at opklare mysteriet helt. I disse rum vil I finde forskellige spor som kan kombineres på kryds og tværs - nogle mere brugbare end andre. Spillet er spændende igen og igen, da der ikke blot er én slutning, og I hver gang kan vælge at gå ned af en ny vej!

Der er intet tidspres, så I må bruge så lang tid, som I får brug for, hvilket giver jer rig mulighed for at dykke ned i hver eneste detalje og være rigtig grundige i jeres efterforskning! Husk samtidig at være på vagt - ingen ved hvilke væsner af natten der lurer i slottes mørke gange...

SPILLET INDEHOLDER:

 • 109 kort
 • 18 værelses-kort
 • 4 figurer 
 • 1 eventyrbog 
 • 2 plastikposer
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation