MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Age of Innovation

#ENI-FEU31024
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
699,00 DKKPå lager

Dyk ned i 'Age of Innovation' og form din skæbne i Terra Mystica's verden. Vil du dominere terrænet og lede din fraktion til sejr?Age of Innovation er et selvstændigt spil i Terra Mystica-universet.

Tolv fraktioner, hver med unikke egenskaber, bebor denne verden af varierede terræner. Her konkurrerer du om at opføre bygninger og kombinere dem til byer. Hvert spil giver mulighed for nye kombinationer af fraktioner, hjemlande og evner, så intet spil er identisk med et andet.

Du styrer en af disse fraktioner og vil transformere spilbrættets terræn til dine hjemlande, hvor du kan bygge dine bygninger. Afstanden til andre fraktioner kan begrænse din ekspansion, men det giver dig også betydelige fordele i spillet. Denne spænding forhøjer oplevelsen ved spillet.

Opgrader dine bygninger for at få værdifulde ressourcer såsom værktøjer,  penge og magt. Byg skoler for at avancere i forskellige videnskaber og saml bøger, som du kan bruge til at lave innovationer. Byg dit palads for at opnå en kraftfuld ny evne eller opfør værksteder, laug og universiteter for at fuldføre din kultur.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation