MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Backgammon i træ

#GO-HS056
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
189,00 DKK

Ikke på lager

Klassisk spil i træ. Få dine brikker hjem i mål ved hjælp af terningerne.backgammon i træ  

Backgammon er et spil, der er kendt for at have eksisteret i mere end 5.000 år - nogle mener endda, at det er verdens ældste spil! Det er, hvad man kan kalde for en sand klassiker! Denne udgave af Backgammon er en flot udgave i træ med indvendig filt. Hvis det ikke er noget for dig, kan du her finde et par andre udgaver.

Helt grundlæggende er formålet med spillet at få alle sine brikker fra deres startposition til deres "mål", før modspilleren gør det. Inden spillets start skal brikkerne placeres på en bestemt måde, så de står spejlvendt af modstanderens. Hvordan de præcist skal placeres, kan I finde i spillereglerne.

Nu er det tid til at gå igang! For at afgøre hvem der skal starte, skal I hver slå med én terning. Den spiller der slår det højeste antal øjne, skal begynde og skal desuden bruge det slag som sit første - altså sit eget samt modstanderens slag. Herefter skal I på skift slå med jeres to terninger og derefter foretage jeres træk ud fra, hvad terningerne viser. Slår du f.eks. tre og fem, må du enten rykke én brik tre felter og en anden fem felter eller rykke alle otte felter med den samme brik.

Der er dog nogle regler for, hvad I må og ikke må, når I rykker jeres brikker. F.eks. må der højest være fem brikker på hvert felt, og hvis to eller flere af modstanderens brikker står på et felt, kan du ikke lande der. Hvis der kun står én brik, slår du den brik hjem ved at lande på det felt.

I sidste ende er det som sagt den spiller, der først får alle sine brikker i "mål", der vinder spillet! Mist dog ikke modet, hvis du er langt bagud, for heldet kan hurtigt vende, hvis du f.eks. slår din modstander hjem eller spærrer vejen for dem! Hvis du vil vinde Backgammon, skal du altså kunne tænke taktisk og lægge planer op til flere træk frem!

SPILLET INDEHOLDER:

 • Spillebræt i træ 
 • Spillebrikker 
 • 2 terninger 
 • Danske spilleregler
 • Spillet måler 25 x 24 x 4 cm

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation