MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bad Company

#ENI-APO10201
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
345,00 DKK

Ikke på lager

Sammensæt din egen bande, og tilpas den, så den passer til dine planer. Saml ressourcer til at gennemføre storslåede røverier, og skaf penge til at rekruttere nye bandemedlemmer. Og sørg nu for at undslippe politiet! Vi er jo ikke hundehoveder, hængerøve, fæhoveder eller lusede amatører (citat Egon Olsen). Et unikt og sjovt spil fra de prisvindende designere af Automania og Trails of Tucana.Reglerne er på engelsk, men selve spillet benytter kun ikoner, så alle kan være med. Vi har haft stor glæde af det, med de mindste i omgangskredsen.

Bad Company understøtter op til 6 spillere med meget lidt nedetid. Det inkluderer også en solo-tilstand, hvor du forsøger at overliste politiet.

Hver spiller har en spillertavle med 11 bandemedlemmer. Du kan opgradere dem ved at placere overlappende kort på dem. På denne måde ændrer det visuelle udseende af dine bandemedlemmer sig, efterhånden som de får flere evner.

Hver runde kaster den aktive spiller fire terninger og deler dem i to par (betal mønter for at rulle igen). Hvert terningpar aktiverer ét bandemedlem på den aktive spillers bord. Alle andre spillere må bruge et af parrene til at aktivere et enkelt bandemedlem på deres egne spilleplade.

Aktivering af en gangster giver de nødvendige ressourcer til at gennemføre røveri, penge til at opgradere dine bandemedlemmer eller føre din bil gennem byen.

Du vil fremføre din bil, fordi du skal være foran politiet for at samle bytte/bonusser mens I ræser igennem byen.

Du får point ved at gennemføre røveri, opgradere din bande og ved at køre din bil gennem byen.

Nogle gennemførte røverier giver specielle evner, som du kan bygge din strategi op omkring.

Spillet slutter, når en spiller fuldfører deres 6. røveri, eller når en bil når kajen på bybanen, og spilleren med flest point vinder.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation