MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Biotopia - Engelsk

#WLG-002
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder10+
149,00 DKKPå lager

I kortspillet BIOTOPIA skal spillere konkurrere om at skabe den bedste blomsterhave og tiltrække smukke sommerfugle for at vinde spillet. Men kan du lykkes før din modstander?BIOTOPIA er spillerne som sommerfugleentusiaster, der dyrker blomsterhaver for at tiltrække smukke sommerfugle og dermed samle point. Spillet består af 105 kort: 100 specielle spillekort og 5 missionkort.

Spillet spilles over en række runder, hvor spillerne konkurrerer om at få flest point. Spillerne optjener point ved at spille sommerfuglekort fra deres hånd og ved at fuldføre missioner. Den sidste runde spilles, når en spiller har scoret mindst 15 point. Runden spilles til ende, og spilleren med flest point vinder spillet. I BIOTOPIA kan kortene spilles på to måder: enten med forsiden nedad som en blomst eller med forsiden opad som enten en sommerfugl, et bio-kort eller en dobbelt blomst afhængigt af korttypen. En vigtig del af spillet er at vælge, hvilke kort der skal spilles med forsiden opad, og hvilke der skal spilles som blomster.

Spillets gang

På deres tur kan hver spiller foretage en handling. Når en spiller har udført sin handling, foretager den næste spiller deres handling, og så videre. Hver spiller kan vælge mellem fem forskellige handlinger på deres tur:

 1. Træk et kort fra bunken.
 2. Tag et af de tre kort med forsiden opad fra himlen.
 3. Spil et kort fra hånden som en blomst (med forsiden nedad/blomst-siden opad).
 4. Spil et kort fra hånden med forsiden opad, men kun hvis spilleren har det nødvendige antal blomster-symboler i deres blomster-række for at spille kortet.
 5. Tag et af missionkortene, men kun hvis spilleren opfylder missionens krav. Når en spiller har taget et missionkort, beholder de det indtil slutningen af spillet.

BIOTOPIA VAR NOMINERET TIL ÅRETS FAMILIESPIL 2022


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation