MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Black Angel - Engelsk

#ENI-AMDPGBA01
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
525,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.På lager

Black Angel - Spændende science fiction startegispil, hvor det gælder om at komme til planeten Spes.Black Angel - Jorden er blevet ubeboelig, da menneskene ikke har passet godt nok på den.

 

 

Menneskeheden har gennem sin uansvarlige opførsel udtømt de naturlige ressourcer på Jorden, hvilket gør den næsten ubeboelig. 

I erkendelsen af hvor alvorlig situationen er, tvinges de store nationer til at lægge deres forskelle til side og dele deres viden for at skabe det mest omfattende rumfartøj, der nogensinde er konstrueret. 

Således lanceres BLACK ANGEL-projektet. 

Den sorte engel, den første intergalaktiske fregat i historien, skal transportere menneskehedens genetiske arv ud over kendte verdener over en rejse, der sandsynligvis vil vare flere tusinde år. Hendes besætning vil kun være sammensat af robotter. Fordi ingen nation er villig til at stole på oprettelsen af AI (kunstig intelligens), der vil kontrollere denne besætning til nogen anden nation, findes der et kompromis: Den sorte engel vil blive forvaltet af flere AI'er, og nytten af hver beslutning vil være evalueret i VP (valideringsproces).

 

Efter afslutningen af denne lange og farlige rejse, når en ny beboelig planet er nået, vil den AI, der har tjent mest VP, blive overdraget til at genvække menneskeheden og føre tilsyn med dens nye start….

Alle rapporter er enige: Den sorte engel nærmer sig Spes, en planet med den største sandsynlighed for bevaring af den menneskelige art. Udnyt vores tilgang til at opretholde de gode forhold, som du gradvist har vævet med de velvillige fremmede arter, der befolker galaksen, og pas på de frygtede Ravagers, som ville gøre alt for at forhindre dig i at nå Spes.

 

Spillet indeholder: Spilleplader -  Kort - Terninger - Brikker - Kuber - Engelske spilleregler.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation