MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

BrainBox - Verden

#ENI-GBGBB01DK
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
139,00 DKK
Spar 7%  ift. Vejl. Pris.På lager

BrainBox Verden et fantastisk spil til alle, der ønsker at lære mere om vores verden og have det sjovt samtidig.BrainBox Verden er et lærerigt og underholdende spil, der tager dig med på en spændende rejse rundt om i verden. Dette spil er perfekt til alle, der ønsker at lære mere om geografi og kultur på en sjov og interaktiv måde.

BrainBox Verden er nemt at spille og passer til alle aldre. Spillerne vælger en af seks kategorier - herunder seværdigheder, mad og drikke og verdensdele - og tager derefter et kort, der viser et billede og en kort beskrivelse af et sted eller en ting fra den valgte kategori. Efter at have set kortet i et bestemt tidsrum, skal spillerne svare på spørgsmål om det, de lige har set. Jo flere svar du giver korrekt, jo flere point scorer du.

BrainBox Verden er ikke kun sjovt, men det er også en fantastisk måde at lære om vores verden på. Ved at spille dette spil kan du udforske forskellige lande og kulturer, lære om deres seværdigheder, mad og drikke, og meget mere. Det er også en god måde at forbedre din hukommelse og koncentrationsevne på.

Billederne er af den engelske udgave, men dette spil er på Dansk.

 

Det er perfekt til familier, skoleklasser eller endda som en gave til en rejselysten ven.Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation