MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Build a Burger!

#MA-31432
Værd at vide
149,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Det at lave din helt egen saftige burger, hvor du selv må bestemme ingredienserne, er altid et sikkert hit! Nu kan du fylde din egen bolle i Build a Burger, der er et smaddersjovt spil for familien.Build a Burger | Hvem bygger den lækreste burger?

En burger kan laves på alverdens forskellige måder. Der er virkelig ingen begrænsninger! Det fedeste er, når du faktisk selv kan bestemme alle de ingredienser, du vil have i din burger. Du kan altså få lavet en burger, der bare vil passe præcis til din smag, og få dine tænder til at løbe i vand!

I spillet Build a Burger kan du også få lavet din helt egen burger. Her skal du samle på ingredienskort, og forsøge at blive den første i spillet til at få færdiggjort din burger.

Spilleregler

Hver spiller får en brik i Build a Burger. I dette brætspil er der nogle forskellige felter, som I kan lande på: Ingrediensfelter, burgerfelter og hjemmefelter.

Når en spiller lander på et ingrediensfelt, så skal spilleren vælge et kort fra midten af spillepladen. Spilleren kan så tilføje denne ingrediens til sin burger, hvis altså ingrediensen stemmer overens med ingrediensen på kortet.

Lander en spiller på et burgerfelt, skal spilleren nævne en ingrediens, der skal bruges til burgeren. Dernæst trækkes et kort, og hvis kortet passer med ingrediensen som spilleren nævnte, så må spilleren beholde det.

Et hjemmefelt er det felt, som en spiller startede på. Her må en spiller tage et ingredienskort efter eget valg fra en af de andre spillere, og det kan kun tages tilbage igen, hvis den anden spiller lander på sit hjemmefelt!

 

Den der først har samlet alle 8 ingredienser til sin burger, har vundet!

Spillet indeholder:

 • 32 burger ingredienskort
 • 1 spilleplade
 • 4 spillebrikker
 • 1 terning
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation