MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Carcassonne 20th Anniversary

#ENI-MDG040
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKK

Ikke på lager

Carcassonne - 20-årsjubilæet for denne klassiker skal fejres! Det gøres med en særudgave der adskiller sig på følgende punkter: - Specialdesignet æske - Nye illustrationer på brikkerne - Flere flodbrikker - Ny miniekspansion - Klistermærker - Nyt layout og papir
I denne jubilæumsudgave af Carcassonne, har det hele lige fået lidt ekstra kærlighed. Der er klistermærker med, så man kan gøre sine meeples mere unikke. Brikkerne har fået nyt artwork, og de er fyldt med "easter eggs" - brikkerne er lavet med "uv-print"(så du kan spille det i solen, uden det tager skade ??). 
Denne udgave indeholder brikkerne fra grundspillet samt flod-udvidelsen med 5 brikker mere end i den almindelige udgave, Biskop-udvidelsen, samt en helt ny jubilæums-udvidelse med 15 helt nye brikker. 

Denne udgave kan spilles sammen med alle eksisterende udvidelser til Carcassonne samt alle fremtidige udvidelser. 

Med millioner af solgte spil er Carcassonne blevet en moderne klassiker, som vækker begejstring verden over. Opbyg landskabet, indsæt følgesvende som riddere, tyve, munke eller bønder.

Efterhånden som landskabet bliver dannet, og følgesvendene bliver placeret, gives der point. Vinderen bliver den spiller med flest point, når alle brikker er lagt.

Et enkelt, dog varieret og dybt elegant spil for hele familien.


Mere fra Carcassonne serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation