MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Caverna Cave vs Cave - Big Box - Engelsk

#ENI-LK0144
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 2 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
275,00 DKKPå lager

I to-spiller spillet Caverna: Cave vs. Cave starter hver spiller spillet med kun to dværge og en lille udgravning i siden af et bjerg. I løbet af otte runder vil de fordoble deres arbejdsstyrke, åbne op for nyt opholdsrum i bjerget, bygge nye bygninger og rum, hvor de kan bo, og grave efter ædle metaller. Caverna: Cave vs Cave – The Big Box indeholder alt materialet i grundspillet og den første udvidelse i en enkelt pakke.I to-spiller spillet Caverna: Cave vs. Cave starter hver spiller spillet med kun to dværge og en lille udgravning i siden af et bjerg. I løbet af otte runder vil de fordoble deres arbejdsstyrke, åbne op for nyt opholdsrum i bjerget, bygge nye bygninger og rum, hvor de kan bo, og grave efter ædle metaller.

Mere detaljeret starter hver spiller spillet med et individuelt spillerbræt, der er dækket af et tilfældigt udvalg af bygnings-/rumfliser med forsiden nedad og kun én plads. Nogle brikker vender opad og kan købes i starten af spillet. Fire actionbrikker ligger også med forsiden opad. I starten af hver af de otte runder afsløres en ny handlingsbrikke, hvorefter spillerne skiftevis foretager handlinger, hvor antallet af handlinger stiger fra to op til fire i løbet af spillet. Mens spillerne udgraver deres bjergrige spillerbræt, tilføjes nye bygnings- og rumfliser til poolen; nogle rum kan bruges med det samme, når de erhverves, mens andre kræver brug af en actionflise.

Efter otte runder tæller spillerne deres point for bygninger bygget og guld indsamlet for at se, hvem der vinder.

I Caverna: Cave vs Cave – Era II begynder spillerne at udforske en sidehule, der er rigeligt af malm. Æsler hjælper dig med at flytte malmen til overfladen, så du kan støbe jern og smede våben ud af den - selvfølgelig for at beskytte din hule mod enhver, der ønsker den skade. I mellemtiden har din stamme dyrket fire primater, der er i stand til at arbejde. Bliv ved med at indsamle korn, fibre og bygge ressourcer for at øge din rigdom. Om kort tid skal du engagere dig i landbruget...

Caverna: Cave vs Cave – The Big Box indeholder alt materialet i grundspillet og den første udvidelse i en enkelt pakke.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation