MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Challengers!

#ENI-ZMGZM026
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKKPå lager

Ta' udfordringen op med "Challengers!" - et friskt og unikt kortspil, hvor du, sammen med op til syv andre spillere, styrer hold af fabelagtige figurer i heftige turneringer. Fra T-rex og gummianker til støvsugere, din strategi kan være forskellen mellem sejr og nederlag. Så, er du klar til at blande din dæk og tage din modstander ned?"Challengers!" er et spændende og interaktivt spil, der kombinerer taktik, strategi og sjov på en helt ny måde. Med hver runde får du chancen for at ændre din holdstrategi, tilføje nye rekrutter og slippe dem løs i dueller mod dine modstandere. Men pas på! Med begrænset plads på din bænk og en konstant rotering af spillere, er hvert valg vigtigt.

Vil du fokusere på special-effekter, der arbejder sammen, eller satse det hele på rå styrke? Uanset din strategi, vil dit hold være alene, når kampen begynder. Med en vifte af utrolige karakterer at vælge imellem, og uendelige kombinationsmuligheder, er hvert spil af "Challengers!" en ny oplevelse.

Dette spil er perfekt til store grupper og garanterer en aften fyldt med spænding, konkurrence og masser af sjov. Er du klar til at tage udfordringen op og blive den ultimative mester? Prøv "Challengers!" i dag og mærk den utrolige turneringsstemning, der vil holde dig på kanten af din stol indtil det sidste duell!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation