MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Clank! - Engelsk

#ENI-RGD0552
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
475,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Nup en bid af eventyret i denne fantastiske klassiker: Deck-building-spillet Clank! Snig dig ind i en vred drages bjerghule for at stjæle dyrebare artefakter. Gå dybere ned for at finde mere værdifuldt bytte. Hent kort til dit deck og se dine tyveevner vokse.Vær hurtig og vær stille. Et forkert skridt og CLANK! Hver skødesløs lyd tiltrækker dragen opmærksomhed, og hvert stjålet artefakt øger dens vrede. Du kan kun nyde din plyndring, hvis du kommer ud af dybden i live!

Clank! er et Deck-building-spil. Hver spiller har sit eget deck, og opbygning af dit er en del af spillet. Du starter din tur med fem kort i din hånd, og du spiller dem alle i den rækkefølge, du vælger. De fleste kort genererer ressourcer, hvoraf der er tre forskellige slags:

Skill, som bruges til at erhverve nye kort til dit deck.

Sword, der bruges til at bekæmpe de monstre, der er overalt i dybet.

Boots, som bruges til at bevæge sig rundt på spillepladen.

Hver gang du erhverver et nyt kort, lægger du det med forsiden opad i din discard pile. Når du har brug for at trække et kort og dit deck er tomt, blander du din discard pile og trækker kort på hånden. For hver blanding bliver dine nyeste kort en del af et større og bedre deck! Hver spiller starter med de samme kort i deres bunke, men de får forskellige kort under deres tur. Fordi kort kan gøre mange forskellige ting, vil hver spillers spil (og strategi) blive mere og mere forskellige, når spillet udfolder sig.

I løbet af spillet har du to mål:

Hent et artefakt-token og undslip dragen ved at vende tilbage til det sted, du startede, uden for hulen.

Saml nok point med dine artefakter og anden plyndring til at slå dine modstandere ud og optjene titlen som den største tyv i riget!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation