MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Compact curling

#SB-VEN130
Værd at vide
99,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Bring Curling med dig overalt! Compact Curling er et lækkert lille spil, hvor du kan spille curling, hvor end du befinder dig.Compact Curling | Spil curling overalt

Curling er især kendt i Vinter OL, hvor der står nogle hold, som skal forsøge at glide en sten hen ad det glatte gulv, og nå tæt på point-cirklerne som muligt. Hvis du er vild med den sport, og ønsker at spille det derhjemme også, så er Compact Curling perfekt for dig! Et spil der nemt kan pakkes sammen og medbringes til sommerhuset, hos vennerne, og derhjemme oven på stuebordet.

Spilleregler:

Der skal sigtes, og der skal fokuseres, når du spiller curling. Pas dog på at stenen ikke glider alt for langt væk! Du pakker blot den medfølgende curling-bane ud og lægger den oven på en overflade (fx stuebordet). Der medfølger også nogle koste (svampe) og nogle curlingsten med to forskellige farver.

I skal være to hold, der skal rulle stenene hen ad bordet. Forsøg at nå så tæt på cirklerne som muligt, der giver point, alt efter hvor tæt du er på den røde cirkel. Spillet er et hyggeligt familiespil, der er nemt at medbringe til arrangementer.

Spillet indeholder:

 • Curling-bane på 1,2 meter lang
 • 2 koste (svampe)
 • 8 sten fordelt på 2 farver
 • Danske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation