MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Conezilla

#LEK-L30028
Værd at vide
anbefalet alder6+
antal spillere2 - 4
spilletid10 min.
sprogDansk
139,00 DKK

På lager

I dette familiespil kan man rigtig hygge. Her gælder med om at have en god hukommelse og den bedste til at nå 10 kugler is. Spillet er lærerigt for børn, da de både kan lære hvad der er større end og tal på en gang. Så hvem vil ikke gerne have lidt ekstra drys til sin spilleaften?Conezilla - ET FANTASTISK FAMILIESPIL!

Vi kender alle vendespil. Hvem kan huske hvor de forskellige brikker ligger? Nu er der kommet en anden udgave af vendespil. Conezilla.

Her skal du nå at bygge en is med 10 kugler inden dine medspillere, men du må ikke ligge hvilken som helst kugle på isen. For på hver kugle er der tal fra 2-49, og dit tal skal hver gang være større end det sidste. Så hvis din sidste kugle har tallet 23, skal den næste kugle have et tal der er større en 23.

Conezilla vil med sikkerhed blive taget godt i mod hos de små, for hvem vil ikke gerne lære noget og på samme tid have det sjovt? Conezilla er spillet der bør være i et hvert hjem hvor der kommer børn.  

NOMINERET TIL ÅRETS FamilieSPIL 2018

Conezilla blev nomineret som årets familiespil i 2018 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet.

Spilleregler:

I Conezilla har I hver især en is. På bordet ligger der en masse iskugler. Hvor iskugle har et tal fra 2-49.

Nu skal i på skift vende en iskugle og håbe på tallet er større end den du allerede har på din vaffel. Hvis du er så heldig, at den er større må du sætte den på vaflen, men hvis den ikke er skal du ligge den tilbage igen.

Hvem er den bedste til at huske tal? Hvem er den hurtigste til at få 10 kugler på sin is? Dette fantastiske familiespil kan få hele familien til at elske både is og tal på en gang. Spørgsmålet er bare. Er det de store eller de små det er de bedste? Lad konkurrencen starte hjemme i stuen.

Et rigtig hyggeligt familiespil der tager ca. 10 min. at spille. Man kan spille fra 2-4 spillere og alderen passer fra 6+.

Spillet indeholder:

 •  4 Start isvafler med 1 kugle
 • 48 iskugler
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation