MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Det Dårlige Selskab - Året Der Gik Galt 2021

#DDS-2021
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
110,00 DKK
Spar 15%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

ER DET NU BARE ENDNU EN NYTÅRSQUIZ? “Året Der Gik Galt” er ikke bare endnu en quiz med halvkedelige paratviden-spørgsmål om politik og sport. “Året Der Gik Galt” er derimod den årlige version af Det Dårlige Selskab, som samler op på alt det bedste, sjoveste og mest fjollede og absurde fra året der er gået.Så er endnu et dejlig tosset år gået – så hvorfor ikke mindes det med et smil.

Fra skaberne af Årets Voksenspil 2020 "Det Dårlige Selskab", kommer nu “Året Der Gik Galt 2021”! 

Med kort som "Kastanjemanden", "Verdens længste dillermand", "Samtlige af Christian Bitz’ keramik- produkter", "At være på DRUK med Mads Mikkelsen", "En AstraZeneca-vaccine", "Men In Black", "En fræk lille crop top", "Falske coronapas" og "At råbe f*sse, k*sse, Schmeichel er en mur!" er Året Der Gik Galt 2021 det perfekte spil til julefrokosten, nytårsaften eller en anden festlig anledning!

I spillet dyster deltagerne – som altid – om at skabe de sjoveste sætninger ved at kombinere spillets mange sjove kort. Reglerne kan læres på kun 1 min, og der er ingen rigtige eller forkerte svar, så ALLE kan være med.

Spillet indeholder 140 spritnye kort (25 pointkort og 115 svarkort) om alle de skøre ting, der er sket og alle de tosser, der har gjort opmærksomme på sig selv i løbet af 2021. Alle kort indeholder små infotekster i bunden, så har I lykkeligt glemt det hele, kan I altid se hvad kortet refererer til. På den måde bliver I måske også en smule klogere.

Kort sagt, et perfekt spil til en festlig aften med venner eller familie, hvor I kan græde af grin over alle de tossede ting, der skete i 2021, og mindes året med et smil på læben. 

Bonus: Derudover følger der både 3 skriv-selv kort (så I kan få jeres egne oplevelser fra 2021 med i spillet) og digital adgang til online orange pointkort, der opdateres løbende med nye kort helt indtil nytår!

 Indhold i spillet:

- 140 spritnye kort (25 pointkort og 115 svarkort)

- 3 skriv-selv kort, som I selv kan udfylde

- Digital adgang til nye orange pointkort, der opdateres løbende helt indtil nytår!

(Bemærk: Året Der Gik Galt 2021 kan spilles både selvstændigt og i kombination med de andre spil i Det Dårlige Selskab-serien)


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation