MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Disney Song Challenge

#ENI-HABE1872179
Værd at vide
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
alder3+
199,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Hvis du er den største Disney-fan, så kan du helt sikkert synge de fleste Disney-sange! Tag kampen op mod dine venner, og se hvem der er den bedste Disney-kender!Disney Song Challenge | Hvem er den største Disney-fan?

Når du sidder derhjemme i stuen, og lige smider en god Disney-film eller serie på, hvem er så den, der synger højest? Hvis du er en af dem, der elsker Disney, og bare ikke kan få nok, så er Disney Song Challenge lige noget for dig! Find alle dine Disney-venner, saml jer til bords, og få en super underholdende aften sammen.

Spilleregler

I Disney Song Challenge kan I være mindst 3 spiller, og børn helt nede fra 10 år kan spille med. Her får I så en bunke kort, hvor spillerne på skift skal trække et kort op. Du får nu en udfordring, hvor du skal synge en bestemt Disney-sang. Er du lidt i tvivl om teksten, så kan du også prøve at dreje på lykkehjulet og se om heldet er med dig. Lykkehjulet vil så pege på en udfordring, som du skal gøre.

 

Disney Song Challenge er et genialt spil til alle de Disney-elskende fans derude. Hvem er den allerstørste fan, og hvor godt kender du dit Disney?

Spillet indeholder

 • 90 kort med Disney-film og serier
 • Et lykkehjul
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation