MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Dobble, Finding Dory

#ENI-AMDDOBFIDO
Værd at vide
anbefalet alder6+
antal spillere2 - 8
spilletid10 min.
sprogDansk
50,00 DKK
Spar 49%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.
Dobble: Find Dory

Hvem er den bedste til at finde den figuer der er på begge kort? Den der først ser den har vundet kortet. I Dobble: Find Dory er dyser store og små på lige fod. Hvem har fået flest kort når spillet er slut?

Med Dobble: Find Dory kan må få nogle rigtig hyggeligt stunder som familie, og det er helt sikkert et spil som bør være i et hvert hjem der kommer børn. Ikke nok med at det er sjovt så kan de mindste også realiteter til filmen ved hjælp af figurerne.

Dobble: Find Dory: Et hurtigt og hyggeligt familiespil.

I Dobble: Find Dory har I hver især en bunke af kort. De ligger på bordet med bagsiden oppe. Nu skal I vende et kort af gangen, men på hvert kort er der en figur der går igen. Hvem er den første til at finde den og få point. Når der ikke er flere kort tilbage er spillet slut og man kan derefter tælle hvor mange kort man har vundet. Den med flest kort vinder spillet Dobble: Find Dory.  

Et rigtig ”hurtigt” og hyggeligt familiespil der tager ca. 10 min. at spille. Man kan spille fra 2-5 spillere og alderen passer fra 4+.

Spillet Match Madness indeholder:

 • 30 kort med 6 figurer på hver
 • Danske spilleregler
 • Der er spilleregler til 5 forskellige spil man kan spille 

Mere fra Dobble serien

  Andre spil i samme genre

   Vi er naturligvis e-mærkede!

   Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
   En nem og gennemskuelig handel  
   Løbende kontrolleret  

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation