MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dobble, Finding Dory

#ENI-AMDDOBFIDO
Værd at vide
alder6 +
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
antal spillere2
97,00 DKK
Spar 2%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.
Dobble: Find Dory

Hvem er den bedste til at finde den figuer der er på begge kort? Den der først ser den har vundet kortet. I Dobble: Find Dory er dyser store og små på lige fod. Hvem har fået flest kort når spillet er slut?

Med Dobble: Find Dory kan må få nogle rigtig hyggeligt stunder som familie, og det er helt sikkert et spil som bør være i et hvert hjem der kommer børn. Ikke nok med at det er sjovt så kan de mindste også realiteter til filmen ved hjælp af figurerne.

Dobble: Find Dory: Et hurtigt og hyggeligt familiespil.

I Dobble: Find Dory har I hver især en bunke af kort. De ligger på bordet med bagsiden oppe. Nu skal I vende et kort af gangen, men på hvert kort er der en figur der går igen. Hvem er den første til at finde den og få point. Når der ikke er flere kort tilbage er spillet slut og man kan derefter tælle hvor mange kort man har vundet. Den med flest kort vinder spillet Dobble: Find Dory.  

Et rigtig ”hurtigt” og hyggeligt familiespil der tager ca. 10 min. at spille. Man kan spille fra 2-5 spillere og alderen passer fra 4+.

Spillet Match Madness indeholder:

 • 30 kort med 6 figurer på hver
 • Danske spilleregler
 • Der er spilleregler til 5 forskellige spil man kan spille 

Mere fra Dobble serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation